beyzanururey numix canım bende 32. Haftamda doktora gittiğimde bebeğimin kilosu 1700 çıktı karın çevresi de 2 hafta gerideydi. Senin gibi bebeğimi besleyecek ne varsa yedim. Kaşar ceviz muz avakado et balık hepsinden tüketiyordum. Burada öneri olarak ne söylüyorlarsa yedim. Doktorum genetik olabilir takılma önemli olan sağlıklı olması demişti. İlk zamanlar çok üzüldüm benimle haftası aynı olup bebeğinin kilosu çok iyi olan anneler vardı. Kendimi onlarla kıyaslayıp bebeğimi besleyemiyor muyum diye strese girdim hep. Ama sonra anladım ki genetik. Sadece Nesquik içmedim hiç şimdi yazan arkadaşlarda gördüm onu da bir deneyeceğim. Her bebek bir değil. Sağlıkla olması önemli. Sende canını sıkma sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻❤️
numix beyzanururey Toplu olan nesquikten de arada yiyorum onun da faydası yok demek ki😂 ama siz deneyin belki faydasını görürsünüz
Dvsrc_1 beyzanururey beyzanururey bende de aynı durum var bebek bir hafta geriden kilosu az karın çevresi küçük dedi hafta olarakta aynı haftadayız çok üzülüyorum bebeğin kilosuna değil ama karın çevresinin küçük olmasına çok takılıyorum
Sariya07 numix düşünmeyin bunları, önemli olan sağlıklı olması. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi
SerAzmer 35+5 de bugün kontrolüm vardı 2400 ve normal dedi doktor, yiyemiyorum ve hatta kilo vermeye başladım uyku düzeninde bozulmaya başladı artık.geceleri uyanıp bı kaç saat uyuyamıyorum.sizde var mı böyle durumlar
bahtkara numix beslenme değil de hareket öneririm. İkinci gebeligimde bol bol yumurta muz yogurt yedim ama hareketsizdim hep 30 kilo aldım bebek 2.500 doğdu. bu gebeligimde 4 kilo aldım 36 haftada 2.500 dan fazla bebegin kilosu. Hergun mutlaka yürüyorum mide bulantısından pek bisey yiyemiyorum hele yumurta hiç yiyemiyorum ilk günden beri ama bebek iyi çok şükür. Hareketli olmama bağlıyorum ben
numix bahtkara Çok hareket edemem malesef, 31. haftada nstde sancılarım çıktığı için doktorum yürüme ve bol bol dinlen dedi. O yüzden bu dediğinizi yapamıcam
Hayalimmm42 Alyask bende bunu yiyorum seviyorum tatlı sevdıgımden galiba bir tabak bitiriyorum bizde 38 haftalık 3300 dedi dr cokta kilo almadık 😂kendımde 11 kg aldım
Alyask Hayalimmm42 kılosu gayet ıyı masallah ☺️ Kişiden kişiye değişiyor sanırım bana çok kılo yapıyor tahın pekmez 🤦♀️ Allahtan bebek de alıyor o yüzden sıkıntı yapmıyorum 24 haftadayım 10 kılo aldım ben 🤫
Minnaksever numix evet bir de en çok kiloyu son 2-3 hafta alıyorlar ve ultrasonda genelde az ölçülüyor çok da şey yapmayın yani benim kızıma 3000 dediler iki hafta sonra 3950 olarak doğdu.ben 2900 doğmuşum gayet de saglikliyim kolay da kilo almam genetik biraz da 🙂
Hacer65 numix Bende 35 haftayim bugün doktor kontrolünde 2100 çıktı doktor zayıf dedi aşırı moralim bozuldu . Benim hiç iştahım yok yiyemiyorum , sabah kahvaltisiyla aksma kadar durabiliyorum yiyince de kusuyorum 🥺 ne yapacağımı bilmiyorum
Mhmmd numix benim ikizdi bebeklerim bu saydiklarinjzdan yedim gayet iyi geldi ama sızım tek ve daha hafta var diye düşünürsek 3.5 olur kg oda iyi sanki
Elfelf475 numix her benek aynı standart kilolarda doğramaz sizle ben de nasıl farklıysak onların da yapısı bir olamaz maalesef. Bu tarz sağlıksız şeyleri tüketip vücudunuza zararlı şekerleri almayın. Mutlu olmak da bazen işe yarar. Kaygı stres bile belki zayıf olma sebebidir. Kafanıza takmadan beslenin bence
2prensesannesii2 numix Doğru düzgün beslenmedim 3 buçuk doğdu ilk kızım bence genetik mi bilemiyorum hani çok yemekle alakası olsaydı ben çok düzgün beslenmezdim mesela 🥲 Doğduktan sonra da kilo alır sağlıkla doğsun 🌸
Hayalimmm42 Alyask evet genetikte olabiliyor kilo almamız ben digerlerindede cok almadım bundada aynı
Edanursoylu Ben ilk gebeligimde denemiş biri olarak günlük 1 maden suyunu kesinlikle tavsiye ederim 🌸
Kevser_1 Ben 38+4 de gittim doktora 2750 ydi biraz zayıf bı bebek dedi sende zayifsin dedi genetikmiş herşey yiyorum ama yavaş kilo aliyo takmayın derim