Smbemdy Kavun yemistim son hamileligimde birnkavunu 2gunde tek basima bitiriyordum şekerim cikti sonra tabi sabah kahvaltida bile yiyordum kavun gibo cocugum oldu 🤭 simdi daha belli degil ayva rahatlatiyor suanlik
hatice_aygun2 sacmalamakizim mandalina ama tatlısı eksi şeyleri midem almıyor 🤣ilk kızımda ne varsa yerdim hiç ayırt etmeden ama ondada tatlı günlük olsa yerdim 🤣
ruveyda_34 sacmalamakizim üzümmm ama tatlı olandann sarı renkli😃😃😃tabi bayadır yemiyorum yasaklandı meyve suyum biraz fazla diye 😃
Gmzcngz ruveyda_34 meyveden su nasıl fazla oluyormuş acaba 😊 bir bilgim yok o yüzden soruyorum bende mandalina muz yiyorum 😊😊
sacmalamakizim Gmzcngz Bazı meyvelerde şeker oranı yüksek olduğu için, suyu bir tık arttırıyor bunu ilk gebeliğimde yaşadım, suyum fazlaydı şeker yüklemesi temiz çıkmıştı ama hamur işi meyve yasaktı. ☺
ruveyda_34 Gmzcngz bazı meyvelerin su oranı fazlaymiş buda suyun fazlaligni arttiriyormus hem karbonhidrat yasak hemde meyve 🥲tabi uyamiyorum cok fazla ama bayadır meyve yemiyorum haftaya kontrolumden sonra yemeye baslicam
myangelson sacmalamakizim şeftali çok yedim yaa 🙈 üzüm de çok seviyorum salı günü pazara gidip meyve alışverişi yapmak lazım 😂😂
obli sacmalamakizim çok çeşit yemesem de her gün mutlaka 1 muz yiyorum. canım çekerse ise mevsim meyvelerinden yiyorum.l