Pinarkorkmazer sacmalamakizim ben her meyve yiyorum papaya gibi meyveler de tüketiyorum ama en çok avokado çilek ahududu böğürtlen yiyorum sanırım şekerim var bunlar iyi geliyor
Defne__rz sacmalamakizim sende kendimi gördüm meyve kurduyum 😂😂sabah akşam gece bile kalktığımda dolaba bakarım evden meyve bitmesini hiç istemiyorum sürekli alıyoruz yemek yerine meyve yiyorum eşim bile şaşırmiş artık bende kendime şaşırıyorum bu kadar süt ürünü meyve yiyorum hastaneyr gidince neden vitamin eksikliği çıkıyor anlamıyorum 😂
sacmalamakizim Defne__rz Ahaha değilmi sen meyveleri ye vitaminler eksik çıksın. 😄 Bazen meyveler de yeterli gelmiyor, o yüzden ilaç öneriliyor. ☺
Busraycdag sacmalamakizim benimde üzüm ya Canim çok çekiyor eksik etmiyorum dolaba bırakıyorum bide soğuk soğuk çok güzel oluyor
neslsah-1 sacmalamakizim bütün meyveleri severk tüketiyorm ama şeker illeti çıkınca hepsini yiyemiyorm artık suan üzüm tüketiyorum ama ilk zamanlar aşırı karpuz yedim rüyalarımda bile yiyodum 😅
Sedasadeaslannn Tiniminihanim1 yaa kıyamam☺️🥰 bende ayva delisiyim, migrostan aldım 2 gün önce çıkmış yani. Bi bakıverin🌸🌸
Busedeveci sacmalamakizim yazın sürekli karpuzdu. Sabah öyle akşam sürekli yiyordum. Şimdi havuç ve muza döndü ☺️ portakal istiyor canım ama yok daha pazarda bulamadım
yasinannesi sacmalamakizim benim bir hafta gerilik vardı canım denedim bir hafta kontrole kadar muz kaşar ceviz yedim ve kontrole gittiğimde haftasından bir gün geride çıktı ya yediklerimden yada gelişimi öyle ilerledi bilemiyorum ama denemekte fayda var
HAvvAHmet sacmalamakizim hepsinden çok yedim ama galiba uzun vadede bıkmadığım meyve kavun oldu ki normalde çok sevmezdim 🥹❤️
Ozge16_ Her akşam yatmadan önce 1 muz yiyorum, gün içinde mandalina ve ayva yiyorum bu üçüne bayılıyorum hatta muzu sütle blender den çekip o şekilde içiyorum bazen yarasın bebişime herşey onun için 😍🥰☺️🐣🌸🧿
Cems01 sacmalamakizim normalde cok fazla meyve arayan biri değilim ama son 1 aya kadar neredeyse her gün nektarin yedim galiba 😅 artık güzel nektarin bulamadığım için mandalina ve armuta döndüm 😅