sacmalamakizim Kızlar günaydın nasılsınız, gebeliğin başladığından beri sürekli yediğiniz bir meyve var mı? Benimki abartmaksızın 🍇 sabah kahvaltısında bile yiyorum 😄 ilk gebeliğim de sürekli salatalık yerdim, bunda sürekli üzüm aşeriyorum. 😄
Premses001 sacmalamakizim havuç haddınden fazla havuç yıyorum 🤦♀️😂😂 sabah uyanır uyanmaz mıde bulantımı da gecırıyor
Alkar sacmalamakizim günaydın 🌞 ben pek meyve yiyemiyorum ya aklıma gelmiyor bu aralar sadece mandalina yemeye başladım şükür yoksa unutuyorum meyveyi😂
Nurpoyrz sacmalamakizim Başlarda karpuz çok yedim ,şimdide mandalinasız yapamıyorum 🤤 muz günlük yiyorum 1 tane rutinim oldu zaten
Miniklerinannesiyim sacmalamakizim ilk başta bir karpuz yerdim doktorum ondan da soguttı hemde zamanı gecti en sevdiğim meyve hurma oda yeni çıkıyor kızımda da hurma cok yedim cok üzüm cok saglıklı degil ama paso şeker doktorum karpuz üzüm yeme demişti
kindacute sacmalamakizim yeşil zeytin çok yedim sıcaklarda, sonbahar gelince narenciye türevlerine düştüm gibi 😁 limonun mandalinanın kabuğunu koklar oldum
Balbebek012 sacmalamakizim şeftali nar ve ayva bunların üçü benim aşkımm ahahaha her gün yiyorum her gün 🫶🫶🫶🫶
yasinannesi sacmalamakizim benim bir hafta gerilik vardı canım denedim bir hafta kontrole kadar muz kaşar ceviz yedim ve kontrole gittiğimde haftasından bir gün geride çıktı ya yediklerimden yada gelişimi öyle ilerledi bilemiyorum ama denemekte fayda var
Smbemdy Kavun yemistim son hamileligimde birnkavunu 2gunde tek basima bitiriyordum şekerim cikti sonra tabi sabah kahvaltida bile yiyordum kavun gibo cocugum oldu 🤭 simdi daha belli degil ayva rahatlatiyor suanlik
hatice_aygun2 sacmalamakizim mandalina ama tatlısı eksi şeyleri midem almıyor 🤣ilk kızımda ne varsa yerdim hiç ayırt etmeden ama ondada tatlı günlük olsa yerdim 🤣