Balbebek012 sacmalamakizim şeftali nar ve ayva bunların üçü benim aşkımm ahahaha her gün yiyorum her gün 🫶🫶🫶🫶
yasinannesi sacmalamakizim benim bir hafta gerilik vardı canım denedim bir hafta kontrole kadar muz kaşar ceviz yedim ve kontrole gittiğimde haftasından bir gün geride çıktı ya yediklerimden yada gelişimi öyle ilerledi bilemiyorum ama denemekte fayda var
Smbemdy Kavun yemistim son hamileligimde birnkavunu 2gunde tek basima bitiriyordum şekerim cikti sonra tabi sabah kahvaltida bile yiyordum kavun gibo cocugum oldu 🤭 simdi daha belli degil ayva rahatlatiyor suanlik
hatice_aygun2 sacmalamakizim mandalina ama tatlısı eksi şeyleri midem almıyor 🤣ilk kızımda ne varsa yerdim hiç ayırt etmeden ama ondada tatlı günlük olsa yerdim 🤣
ruveyda_34 sacmalamakizim üzümmm ama tatlı olandann sarı renkli😃😃😃tabi bayadır yemiyorum yasaklandı meyve suyum biraz fazla diye 😃
Gmzcngz ruveyda_34 meyveden su nasıl fazla oluyormuş acaba 😊 bir bilgim yok o yüzden soruyorum bende mandalina muz yiyorum 😊😊
sacmalamakizim Gmzcngz Bazı meyvelerde şeker oranı yüksek olduğu için, suyu bir tık arttırıyor bunu ilk gebeliğimde yaşadım, suyum fazlaydı şeker yüklemesi temiz çıkmıştı ama hamur işi meyve yasaktı. ☺
ruveyda_34 Gmzcngz bazı meyvelerin su oranı fazlaymiş buda suyun fazlaligni arttiriyormus hem karbonhidrat yasak hemde meyve 🥲tabi uyamiyorum cok fazla ama bayadır meyve yemiyorum haftaya kontrolumden sonra yemeye baslicam
myangelson sacmalamakizim şeftali çok yedim yaa 🙈 üzüm de çok seviyorum salı günü pazara gidip meyve alışverişi yapmak lazım 😂😂
obli sacmalamakizim çok çeşit yemesem de her gün mutlaka 1 muz yiyorum. canım çekerse ise mevsim meyvelerinden yiyorum.l