Gencoglugizem Günde bir kg’ye yakın mandalina yerdim🤤🤤 doktorum suyun fazlalaşmış böyle gidersen erken doğurursun dedi ve kestim
Elfelf475 mucizemgelsin61 muz ceviz kefir ben kediyi de kendim mayalıyorum bu arada blender yapıyorum. İster süzüp ister süzmeden için. Çiğ badem de olabilir ceviz yerine. Ya da direk bazen yan yana koyup yiyorum o an çok aç değilsem içerek yapmayı seviyorum açsam doyma hissini uzun almak için yiyorum 🙃
mucizemgelsin61 Elfelf475 Anladımm tamam aklımda bulunsun bende yapayım bi ara eminim güzel oluyordur😌
Elfelf475 mucizemgelsin61 çok güzel oluyor süt bal muzu da seviyorum ben 🙃 bir de bazen gerçekten insan yapmak yemek istemiyor o yüzden içmek daha kolay ve bunlar da bebeğe kilo aldırıyor
lilyum_ mucizemgelsin61 ben de yedim ama bazı yerlerde yemeyin dediği icin supheye düştüm. Yine de bi sorayım dedim. Teşekkür ederim 🌸
happyprincess_06 Begleyna incir porsiyonuna dikkat edin açılma yapıyormuş hurma ve inciri doğumu yaklaşanlara öneriyorlar 🤗
Tuzlimon1 Nurpoyrz inanılmaz meyve düşkünü oldum hamilelikte 😂 muz, üzüm, elma, armut her şeyi yiyorum. Günde 2porsiyon yiyorum öğlen ve akşam yemek sonrası gibi. Bazen sütün içine kefirin içine atıp blenderden geçirdiğimde oluyor öylede hoşuma gidiyor 🤭
Nonamea Nurpoyrz ben cennet hurması cok seviyorum ama faydalı mı zararlı mı bilmyorum beni aydınlatın