777Kubra777 Günlük bir tane muz yemeye dikkat ediyorum bebek de besin alıyor diye, şeftali, elma, armut değişimli başka bir meyve de gün içinde tüketiyorum iki porsiyon 🙂
happyprincess_06 Begleyna incir porsiyonuna dikkat edin açılma yapıyormuş hurma ve inciri doğumu yaklaşanlara öneriyorlar 🤗
Elfelf475 Nurpoyrz muz akşamları kefir ya da sütle yemeyi seviyorum. Gündüz dışarı çıkarken falan elma ve mandalina alıyorum. Dışarıda çok kurtarıcı oluyor meyveler ve çerezler. Bir ara da armuta sarmıştım aslında o bebeğin suyunu da arttırıyormuş o yüzden meyveleri de kontrollü yemek lazım. Hamilelik başında da hep yaban mersini yemeye dikkat etmiştim.
Nurpoyrz Elfelf475 Muz süt ikilisini bende çok seviyorum ☺️ yaban mersini hiç tüketmedim faydası nedir
mucizemgelsin61 Elfelf475 nasıl yapıyorsunuz mesela muzla kefiri ayrı ayrımı yiyorsunuz yoksa bi işlemdenmi geçiriyorsunuz
mucizemgelsin61 lilyum_ Tabiki ben yiyorum hatta geçen doktora sordum tabiki yiyebilirsin dedi canın ne çekiyorsa ye dedi🤣
EsK07 lilyum_ Nar riskli besinler arasında kan sulandırır ve kramplarını arttırır. Haftada 2 kez bir çay bardağını geçmemesi gerekiyor porsiyonun
Elfelf475 mucizemgelsin61 muz ceviz kefir ben kediyi de kendim mayalıyorum bu arada blender yapıyorum. İster süzüp ister süzmeden için. Çiğ badem de olabilir ceviz yerine. Ya da direk bazen yan yana koyup yiyorum o an çok aç değilsem içerek yapmayı seviyorum açsam doyma hissini uzun almak için yiyorum 🙃
lilyum_ mucizemgelsin61 ben de yedim ama bazı yerlerde yemeyin dediği icin supheye düştüm. Yine de bi sorayım dedim. Teşekkür ederim 🌸