EmineVural Kolayı içmeden yapamıyorum. Normalde bu kadar içmezdim. Hamile kaldıktan sonra canım sürekli asitli asitli kola istiyor😣 İçmek de hiç istemiyorum ama durduramıyorum da kendimi😢
hande0104 Sekerkutusu bende kahveye hasret kaldım ya aşırı severdim şu an içemiyorum düzelip içebildiğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum 😄
maman-es Tatlıdan vazgeçemem sanırdım taa ki gebelik şekeri çıkana kadar 🤦🏻♀️ şimdi meyvenin şekerine bile dikkat etmek zorundayım.. size afiyet olsun, ben elendim 🙈
Melike1001 Sekerkutusu ayy ben gün içinde double double içerdim şimdi hafta da max 2 3 o da normal fincan da
irem88 nununundunyasi Türk kahvesi😬1 fincanda olsa mutlaka içiyorum hamile değilken 3-4 fincan içerdim
Hnfcls nununundunyasi herseyden vagecirdi beni mide bulantilarim hicbirsey yemeyerek nasıl vazgeçilir öğretti
Ozlemustunbas1 Brcuburci masterchref bakarken görmüştüm ondan sonra bı kaç defa istedim çok güzel oluyo
Brcuburci Sevgihizz bende gün tabaklarına aseriyorum😂ay biri yapsa getirse ne güzel olurr kendim yapıyorum sürekli pogaca borek
Sevgihizz Brcuburci valla arkadaşlarım annem falan kısır yapınca akıllarına sadece ben geliyorum artık🤣 çağırıyorlar hemen