Ftmnnr nununundunyasi etsiz evet ben dışardan pek et tüketiyorum eşim azıcık laf söylüyor ondan biraz ara vereyim sonra gömerim al diyince aliyo ama sonra laf söylüyor 😂
Anne-bebek1 nununundunyasi limonlu havuç :) düşünürken bile ağzımın suları akıyor evde tavşan gibi havuç kemiriyorum sürekli
surprizbebe nununundunyasi ben de resmen herşeyden vazgeçtim. Yemek olmadığı günler iş çıkışı diyorum ki canım bişey çekse de dışarda yesek. Ama yok🫤 hazır gıda hiç canım çekmiyor. En çok yediğim şey hamur işi oldu heralde.
Nurpoyrz nununundunyasi Hangi birini sayayım 🫣Hamburger, pizza ,çikolata ve asla vazgeçemeyeceğim tatlı 🥹
EmineVural Kolayı içmeden yapamıyorum. Normalde bu kadar içmezdim. Hamile kaldıktan sonra canım sürekli asitli asitli kola istiyor😣 İçmek de hiç istemiyorum ama durduramıyorum da kendimi😢
hande0104 Sekerkutusu bende kahveye hasret kaldım ya aşırı severdim şu an içemiyorum düzelip içebildiğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum 😄
maman-es Tatlıdan vazgeçemem sanırdım taa ki gebelik şekeri çıkana kadar 🤦🏻♀️ şimdi meyvenin şekerine bile dikkat etmek zorundayım.. size afiyet olsun, ben elendim 🙈
Melike1001 Sekerkutusu ayy ben gün içinde double double içerdim şimdi hafta da max 2 3 o da normal fincan da
irem88 nununundunyasi Türk kahvesi😬1 fincanda olsa mutlaka içiyorum hamile değilken 3-4 fincan içerdim