surprizbebe nununundunyasi ben de resmen herşeyden vazgeçtim. Yemek olmadığı günler iş çıkışı diyorum ki canım bişey çekse de dışarda yesek. Ama yok🫤 hazır gıda hiç canım çekmiyor. En çok yediğim şey hamur işi oldu heralde.
Nurpoyrz nununundunyasi Hangi birini sayayım 🫣Hamburger, pizza ,çikolata ve asla vazgeçemeyeceğim tatlı 🥹
EmineVural Kolayı içmeden yapamıyorum. Normalde bu kadar içmezdim. Hamile kaldıktan sonra canım sürekli asitli asitli kola istiyor😣 İçmek de hiç istemiyorum ama durduramıyorum da kendimi😢
hande0104 Sekerkutusu bende kahveye hasret kaldım ya aşırı severdim şu an içemiyorum düzelip içebildiğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum 😄
maman-es Tatlıdan vazgeçemem sanırdım taa ki gebelik şekeri çıkana kadar 🤦🏻♀️ şimdi meyvenin şekerine bile dikkat etmek zorundayım.. size afiyet olsun, ben elendim 🙈
Melike1001 Sekerkutusu ayy ben gün içinde double double içerdim şimdi hafta da max 2 3 o da normal fincan da
irem88 nununundunyasi Türk kahvesi😬1 fincanda olsa mutlaka içiyorum hamile değilken 3-4 fincan içerdim
Hnfcls nununundunyasi herseyden vagecirdi beni mide bulantilarim hicbirsey yemeyerek nasıl vazgeçilir öğretti
Ozlemustunbas1 Brcuburci masterchref bakarken görmüştüm ondan sonra bı kaç defa istedim çok güzel oluyo