hande0104 nununundunyasi hamburger sanırım 😒 yiyince pişman oluyorum aslında ama canım çok istiyorum napayım🤦🏻♀️😄
hande0104 Sekerkutusu bende kahveye hasret kaldım ya aşırı severdim şu an içemiyorum düzelip içebildiğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum 😄
Melike1001 Sekerkutusu ayy ben gün içinde double double içerdim şimdi hafta da max 2 3 o da normal fincan da
Ayse_Tfkc Bende tatlıdan vazgeçemiyorum.Ekşi olarakta mandalina istiyor canım 😁🤣 dozunda yerseniz bir şey olmaz hamişler 🥰
Ftmnnr nununundunyasi etsiz evet ben dışardan pek et tüketiyorum eşim azıcık laf söylüyor ondan biraz ara vereyim sonra gömerim al diyince aliyo ama sonra laf söylüyor 😂
BerivanLina nununundunyasi tatlisiz bi gun duramayan ben 30 haftadir tatli baklava fln hicbisey yiyemedim 😂😥
nununundunyasi EceQueen hay yaşa ya en güzeli dozunda bi çok şey mübah, belli başlı şeyler hariç tabii 🤭
Anne-bebek1 nununundunyasi limonlu havuç :) düşünürken bile ağzımın suları akıyor evde tavşan gibi havuç kemiriyorum sürekli
surprizbebe nununundunyasi ben de resmen herşeyden vazgeçtim. Yemek olmadığı günler iş çıkışı diyorum ki canım bişey çekse de dışarda yesek. Ama yok🫤 hazır gıda hiç canım çekmiyor. En çok yediğim şey hamur işi oldu heralde.
Nurpoyrz nununundunyasi Hangi birini sayayım 🫣Hamburger, pizza ,çikolata ve asla vazgeçemeyeceğim tatlı 🥹