Kızlar ben sigara ve kahveyi bırakamıyorum biliyorum çoğunuz istesen yaparsın diyecek ama gerçekten denedim ve iradem çok zayıf günde 2 3 tane kahve içiyorum sigarada cabası 😢düşük veya başka bir sorun olur mu

Brconr arkadaşımın bebeği astım hastası olarak doğdu.. nolur bi çaresini bul ve günde 2 taneden fazla sigara içme

Brconr

Ben sigara içiyordum düşük yaptım ve düşük sonrası hemen bıraktım bişeyler geç olmadan ne pahasına olursa olsun bırak bence düşük olmasa bile bebeğe ciddi anlamda zarar veriyor

Lagertha46 tabikide değil ama irademin zayıf olduğunu belirttim zaten bununla ilgili yardım almayı düşünüyorum ve buradaki fikirlerede açık olduğum için sormak istedim

Brconr günde bir bir buçuk paket sigara kullanıyordum benimde iradem zayıftı. İkinci hamileliğim ilki dış gebelikten düşmüştü. Dedim ki hamile kalayım kalp atışını duyduğum an bırakacağım doktordan çıktım bir tane daha içtim ve dedim ki bebeğimde önemli değilsin 7+4 te olmuştu bu olay biz şuan 10+4 tüz bence sabret bebeğin için emin ol bişey olursa çok üzülüyorsun inşallah olmaz (kahveyi de double double içerdim günde 3 4 şuan hafta da iki max üç içiyorum en küçük fincanda)

Ynckpgn acınızı deşmek istemem ama sigara yüzünden mi oldu 😔

Brconr iradem zayıf diye bişey yok allah o canı emanet vermiş. Bende cok seviypdum sigara çayı boyle otueuyım gökyüzüne bakaa baka sigara içiyim ama bıraktım 7ay oldu okadar memnunumki 13 senedir içiyodum bebeğimden değerli değilim. Benim 7 sene ustune oldu hem. Şöyle duşunun çok isteyipte cocuk sahıbı olamayan var maalesef. İnat edin burakın yoksa bırakıcam bırakamıyorum derken içiyoruz ben nde oyleydım cocuk olmadan bırakıcam diyip anca kendimi kandırıyodum ama bıraktım allaha sukur darısı sen ve senın gibilerin basına insallaj

Brconr günde 2-3 kahve hamile değilken bile zararlı değil ki bir can taşıyorsunuz. 15 yıldır sigara içiyordum günde de 2 kahvem kesin vardı hamile kalmadan önce. Hamile olduğumu öğrendiğim an kahveyi de sigarayı da bıraktım. Bebeğinizi düşünün bir sorun olursa bunun vicdanına dayanabilecek misiniz? Gerçekten isterseniz yaparsınız lütfen çabalayın.

Brconr valla günde 5-6 fincan Türk kahvesi içen biriydim sigara da kullanıyorum sigarayı bayağı azalttım ilk öğrendiğim de kahveyi de bi anda bıraktım sadece ortamlarda içiyordum kahve 28+4 olduk haftada bir iki defa kahve içiyorum günde bir fincandan fazla içmemenizi öneririm

Brconr bu benim üçüncü hamilelegim ilk dört beş ay bı tiksinme oldu bende sonrada tatlı gelmeye başladı ki ben kahve sigara bağımlısı biri kokusu bileahfediyordu beni. Sonra malesef tekrar başladım elimde olan bişe değil benimde

Kahvede zararli bı bardak gunde kafeinsiz içebilirsin ama