Brconr çok mu sigara içiyorsunuz günde kaç tane içiyorsunuz birkaç gün gerçekten zor olacak biliyorum sizi anlıyorum ama ben hep kendimi doğumdan sonra istersem icerim diye kandırıyorum böyle böyle 31.haftaya geldim kahvede günde Max 2 tane içebilirsiniz aslında ama sigara bir iki günden sonra gerçekten kolaylaşıyor

nur53___ kafeinsiz kahveler işlem gördüğü için maalesef daha zararlı bir fincan türk kahvesi 80 mg falan ortalama günde iki taneye izin var bana bir tane yetiyor ama 200 mg kadar kafein serbest gebelikte

Brconr bilmiyorum etkisi var mı ama ilkinde öyle bişey yaşadığım için dirayet gösterdim ve başardım ki bebeğin organları oluşurken ona zarar vermemiz ki sigara kendimize bile zararlı ki Allah göstermesin bişey olursa sigara yüzünden ne yapacaksın

Bende 17 haftalık kadar günde iki üç sigara içiyordum sonra bıraktım şuan 26+2 olduk

Mervealya1992 rızkı varsa dünyaya geliyor her türlü yorumunuza istinaden yazdım bunu . Suçluluk psikolojisi ile etrafına saldırmaya gerek yok

Brconr
    Kavheyi günde bir kere içtim aşırıya kaçmadım.Doktorunuza söyleyin sizde izin varsa günde 1 yeterli.Sigarayı bırakmak iyi olucak bebeğe çok ama çok zararlı maalsef.

Bhrdnz düne kadar bir pakete yakın içiyordum bugün azalttım ama çok zorluyor

Brconr gün içerisinde yanında sigara içemeyeceginiz insanlarla görüşün örneğin aileniz size kizacaksa onların yanında icemiyorsaniz evde kalmayın icemediginiz yerlerde olun evde çok durunca insan daha çok istiyor bu da bir çözüm olabilir

Brconr odağınızı başka şeylere yönlendirseniz mesela size sigarayı hatırlatan şeylerden uzak durmak gibi. Kahve, çay, kola vs. Ben bir dönem sigarayı bırakmaya çalışırken sade soda içiyordum baya da etkili oluyordu. Şuan hamile olduğunuz için kaç tane içebileceğinizi doktorunuza sorun tabii. Sigara içmek istediğiniz zaman ağzınıza kuruyemiş atın kendinizi oyalayın. 1 hafta zorlanacaksınız belki sonra alışacaksınız. Üzgünüm ama alışmak zorundasınız. Bebeğiniz sağlıklı doğsa bile ileri yaşlarında onu hangi hastalıkların beklediğini bilemezsiniz. Bunun riskine girmek istemezsiniz.

Yldrmmmm hayir ole bisi olcagini sanmiyorum 2 hamileligimdede ictim ben ilk haftalarda oglm 3 yasinda sapa saglam doktorla konustum ilacla birakmistim

Günde 2 paket Sigara ve kahvenin bagimlisi bir insandım doğum yapmak üzereyim aklıma dahi gelmiyor. Her gebeliğimde bırakıyorum. Hamileliği göze alınca konfor alanınızdan biraz çıkmanız gerekiyor , biraz fedakarlık çok zor olmamalı.

Brconr valla bana sorma bende yapamıyorum kahve 1 fıncn ıcıyorum ona ızın var zaten ama sgrayı aşamadım ilk benemde 9ay ve 3 ay dogunca ıcmedım tıksındım cnku ama bunda hıcbısekılde yok valla en aza ındırmeye calısıyorum napim 4-5 adet ıcıyorum sgra ıcmımce strese giriyor bebek bunu sadece tırsayıkıler amlar

Brconr kötü düşünmeyin ben aşırı ama aşırı kahvr bağımlısıyım sabah 6 da gözümü açar açmaz kahve içerdim günde 5 fincan kahve içiyodum sigarayla birlikte şuan hamileyim kahve olsada olur olmasada yani

Brconr gunde 200ml gecmicek sekilde kahve icebilirsin bunun bi sakincasi yok egerki ictigin sert bir kahveyse sütunu bol tut korkma sigaraya gelirsek gunde 2 3 sigaran bisey olmaz kotu oldugunu herkez biliyor bilincinde tabikide ama birakamadiktan sonra yapacakta bisi yok canim fazla icme yeter 😊 yada doktorunla konus bi tavsiye illaki verir sana bana ilac vermisti birakmam icin ektra hamilelikte iciyosun diye dunya laf saydiriyorlar burda ama emzirirken yine basladim diyenlerinde hastasiyim ne farkli var sutunden gecmiyor sanki o sigara o bebek les gbi sigara kokuyor bazen ole yorumlar okuyorum ki insanlar cok bos yasiyor hayatini bu postu actiysan linc yemeye hazirlikli ol bayan cok bilmisler var damlar birazdan sigara postunuu hic kacirmazlar 😁😁😁

Brconr benimde aynı şekilde içmek istemiyorum ama içmeden duramıyorum ilk kızımda 9 ay içtim Rabbime şükür bi sorun yok şuan hamileyim kese etrafıdna kanama var doktor ağır kaldırma dinlen dedi sigaraya bişey demedi yaptığımız yanlış bizde biliyoruz ama işte zor bende yardım almayı düşünüyorum 🙄🤦

Neferut kızımda normal bi günüm olmadı hep aksiyon sinir krizleri yaşadım baya baya hep sigaraya vurdum sinirimi atamayınca tane yok yani şimdi mükemmel bir şekilde sinirli kriz geçiren kızım var kocam ve ailesine teşekkürler 🤣🤣