Sigara ve kahve 😢
Kahvede zararli bı bardak gunde kafeinsiz içebilirsin ama
Mervealya1992 sigara içtin diye tak diye ölmüyor zaten bebek .ama türlü hastalıklara sebep oluyor
Minnosaannee bılıyoruz merk etme ama olmjnca olmuyor tıksınenlere kolay gelıyor bırakmak ilk bebegmde tıksındım bıraktım doguncada 3 ay ıcmedım ama bunda tıksınmedım tıksınemıyorum bitürlü
Brconr çok mu sigara içiyorsunuz günde kaç tane içiyorsunuz birkaç gün gerçekten zor olacak biliyorum sizi anlıyorum ama ben hep kendimi doğumdan sonra istersem icerim diye kandırıyorum böyle böyle 31.haftaya geldim kahvede günde Max 2 tane içebilirsiniz aslında ama sigara bir iki günden sonra gerçekten kolaylaşıyor
Brconr bilmiyorum etkisi var mı ama ilkinde öyle bişey yaşadığım için dirayet gösterdim ve başardım ki bebeğin organları oluşurken ona zarar vermemiz ki sigara kendimize bile zararlı ki Allah göstermesin bişey olursa sigara yüzünden ne yapacaksın
Bende 17 haftalık kadar günde iki üç sigara içiyordum sonra bıraktım şuan 26+2 olduk
Mervealya1992 rızkı varsa dünyaya geliyor her türlü yorumunuza istinaden yazdım bunu . Suçluluk psikolojisi ile etrafına saldırmaya gerek yok
Mervealya1992 evet bende bilincindeyim zaten ama buna alternatif olarak ne yapabilirim
Brconr odağınızı başka şeylere yönlendirseniz mesela size sigarayı hatırlatan şeylerden uzak durmak gibi. Kahve, çay, kola vs. Ben bir dönem sigarayı bırakmaya çalışırken sade soda içiyordum baya da etkili oluyordu. Şuan hamile olduğunuz için kaç tane içebileceğinizi doktorunuza sorun tabii. Sigara içmek istediğiniz zaman ağzınıza kuruyemiş atın kendinizi oyalayın. 1 hafta zorlanacaksınız belki sonra alışacaksınız. Üzgünüm ama alışmak zorundasınız. Bebeğiniz sağlıklı doğsa bile ileri yaşlarında onu hangi hastalıkların beklediğini bilemezsiniz. Bunun riskine girmek istemezsiniz.
Yldrmmmm hayir ole bisi olcagini sanmiyorum 2 hamileligimdede ictim ben ilk haftalarda oglm 3 yasinda sapa saglam doktorla konustum ilacla birakmistim