Ercan bey 🙄 Bi kaç takım sıkıntılarım oldu değiştirmek zorunda kaldım şu an medicalpark hastanesinde görev alan Emire Oğuz Orhana gidiyorum

Nazdar72 medical park emire hanım 💓 28+5 günlüğüz muayenesine 63 TL veriyorum. Evet Kemal coskun da ilgili ama Kemal beyde sıra beklerken eşim çileden çıkıyor. Emire hanım daha samimi geliyor bana 🙏😊
    poyrazemel sanırım siz memursunuz ondan indirimli valla kemal coşkun çok yoğun bir kere de emira hanıma giderim
      Nazdar72 evet belirli bir indirim uygulanıyor, ben renkli görebilir mıyız acaba diye kemale gittim 1 kereliğine ama onda da saolsun paşam gostermedı kendini 🧐 emire hanımdan eminim memnun kalacaksınız 😊
        7 gün sonra
        Nazdar72 SerpilEsra Dünya hastanesi Medicalpark Yaşam hastanesi gitmedigim doktor kalmadı 2 yıldır gerçekten Zeynep hanım gibisini görmedim görmicem de sanırım..
        Bi doktor ancak bu kadar ilgili olabilir burda birinin tavsiyesiyle gittim artık şiddetle tavsiye ediyorum aşırı sıcak konuşkan herşeyi ayrıntısına kadar anlatıyo açıkçası şaşırdım da aşırı ilgisine 😻❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
        İlk doğumumu da Yaşam hastanesinde yaptım ebeler eşliğinde fazlasıyla sıcak ve samimilerdi
        @SerpilEsra
        @Mavis72
        @Akaykader
        @poyrazemel
        @Burcuuuercin
        @mirzamira
        @Sehermelisa
        @halimeaydinnn
        @Nisanuralp
        @Elifzeynepela
          Kvldn canim bende cok memnunum zeynep hanimdan onceki dogumunuzda bi bilginiz vardir belki diye soruyorum ben tek yatakli oda istiyorum istege gore ucret farkiyla oluyor degilmi yasam hastanesinde
            SerpilEsra ben normal doğum yaptım gece 1de doğumhanede 3 yataklı ve 2 yataklı odalar var ben 3 yataklı odaya alındım ama sabaha kadar benden başka kimse olmadı sabah zaten eve geçtim yani yatış yapmadım
            Büyük ihtimal tek yataklı oda olunca fiyat farkı olur medicalde öyle cnkü siz neden sezeryan olcaksnz ki
              Kvldn fiyat onemli degil canim tek yatakli olsunda rahat etmek istiyorum o gün burda esimden baskada kimsem yoktur ragat rahat girip cikabilsin istyorum kan pihtilasmam var o yuzden normal dogum riskli