Kızlar hangi hastaneye gidiyorsunuz kaç haftalıksınız ?
Batman hamişleri 🤗🤰🙋♀️
Nazdar72 40 haftaligim devlete gidiyorum. Siz?
Elifzeynepela yaşam hastanesine gidiyorum memnun musun devletten ben bir kere gittim bana bebeğin ölmüş dedi yarim saat baktı özele gittim bebek gayet idi daha tövbe ettim
Nazdar72 Yaşam Hastanesinde hangi doktora gidiyorsun ?
Nazdar72 oha nasıl yani. Şok oldum . Bilmiyorum doktordan doktora fark var şimdiye kadar oradaki en iyi doktorlara görünüyorum arastirarak gittim çünkü Anıl, Çağlar,Erhan, bu üçü ne gidiyorum birine sıra bulamazsan diğeri. Bende başlarda yaşam hastanesi ne gittim . Ama sonra devlette geçmek istedim. Normal doğurmak için . Ve şuan çok korkuyorum normal doğum dan 😖😶😶😶
Lavinyaa61 zeynep hanıma gidiyorum
Nazdar72 memnun musun
Elifzeynepela ben osman diye biri idi rastgele gittim beni öyle yaptı akşam üstü idi özelde doktor bulamadım sabahı bekledim ve kanamam pldu üzüntüden özele gittim herşey çok iyi normalden korkma bence bazılarının sancısı çok azken doğumu oluyor inşallah senin de öyle olur
Lavinyaa61 çoook memnunum çok tatlı valla tavsiye üstüne gittim çok ilgili çok yoğun çok talep edilen doktor
Elifzeynepela Devlette Fethi Bey'e gittiniz mi hiç ?
Nazdar72 bende onun hakkında çok şeyler isittim . İnşallah hiç denk dusmeyiz beyefendi ile. Şimdi daha çok korktum 😶😶
Lavinyaa61 hayır hiç gitmedim. Beni hep Çağlar,Anıl, Erhan beye hep yonlendirdiler tanidiklarim .
Elifzeynepela bence de sakın gitme şerefsiz bir doktor öyle yaptı bana sabaha kadar kanamam oldu tövbee senin doğum acil olsa kim olsa o girecek demi
Nazdar72 aynen öyle nöbetci doktor kimse o girecek. 😖 İnşallah o girmez 🙏🙏 ben yarın en iyi nöbetçi doktorlara bakım kimler var bugünlerde 😶😶
Nazdar72 batman medicalpark 😁
Elifzeynepela senin günlerin gelmiş hayırlısı ya inşallah iyi bir denk gelir
Nisanuralp kime gidiyorsun
Nazdar72 inşallah 🙏🙏🙏
Nisanuralp Türkan hanimami gidiyorsun.