denizcik çok teşekkür ederim 🙏🙏gri renk istiyorum ama vıpbebekte yok şuan grisi
suletnc baby2go power air 1500 fiyatı araştır derim
Esinn Ankara dan aldım. Gri derken chestnut ı mı kastediyosunuz acaba?
Chicco trio sprint travel sistem aldık çok güzel çok beğendik 😍
Peg perego book 51 completo aldım. Çok içime sindi, var mı başka alan ya da daha önce kullanan?
Alyaesra evet kırmızı olanı almıştım ben nasip olursa inşallah ikinci bebegimi de içinde büyütücem biz eşimle cok memnun kaldık sadece ben ikinci katta oturuyorum yukarı indir çıkar birazcık agır ama travel sistem bı bebek arabası düşünüyorsanız mecbur hepsı de biraz agır olabiliyor ama gerçekten kaliteli çok beğenerek kullanıyorum
istanbulluanne ağırlığı ve hacmi nasıl canım. Yer kaplıyor mu cok. Travel sistem sanırım o model
Chicco urban plus aldım bende tavsiye edeirm🤗
Kızlar ben böyle fazla ağır olmayan çok yer kaplamayan çift yönlü uygun fiyatlı bir bebek arabası ariyorum. Evim asansörsüz çünkü. Tavsiyelerinize açığım.
Cansu08 tam kimse de chicco için yorum yapmamış diyordum ki sizin yorumu gördüm ☺️ Bizde kwik one modelini aldık 3 parça. 7.4 kilo ağırlığında benim istediğim hep hafif olmasıydı. Çok fazla yorum göremedim nette. İnşallah memnun kalırız
AyEr bizde 3+1 aldık gerçekten süper çok güçlü bir bebek arabası yaylı sistemi felan hiç bir bebek arabasındA yok ben memnun kaldım
  • AyEr bunu yanıtladı.