Tugbaay denizcik canım bende e bebegin o olayına gıcık oldum aslında ordan almayı düşünüyordum. Vip bebekten aldım travel set halinde ama bugün onlara da zam gelmis 3400 tl olmus🤭
Tugbaay Kurbagaannesi minu yu ben bostancıda vip bebek magazasında görmüstüm suanda stoklarında yok. Gercekten cift yönlü olması dısında nerdeyse eksisi yok baston pusetler gibi cok hafif
Salmanc Joie mirius aldım yeterli geleceğini düşünüyorum haftada bir kullacağım için fiyat performans olarak da uygun
Yynckrbr Bitterinannesi şuanda çok memnunum hafif bi araba hareketlerinizi kısıtlamıyor kapattığınız zamanda çok az yer kaplıyor
minedmr suletnc Ben puset konusunda aşırı meraklı olduğum için her bütçeye göre araştırma yapmıştım. Eğer yüksek bütçeli iseniz quinny moodd, stokke xplory ya da mima xari. Bütçeniz düşük ise de kiwi egg önerebilirim.
Esinn Tugbaay mama Tugbaay mamas papas urbanın puseti var mı peki puseti varsa ek aparatla mı takılıyor
Tugbaay Esinn avinout kite, nuna, maxi cosi vs. Gibi ana kucaklarıyla uyumlu internette yazıyo zaten hangileriyle uyumlu oldugu evet adaptörle takılıyo. Urbo 2 travel set yazarsanız set halindeki fiyatları cıkıyo
Busra3 Ecemgny Merhaba şimdi yorumunu görünce tanıtım videolarını izledim çok hoşuma gitti. Acaba kullandın mı? Yoksa henüz sen de araştırmaların sonucu mu önerdin? Kullanımının nasıl olduğunu merak ettim de ağırlığı, güvenliği vs. Teşekkür ederim