Caramio benimde ayni durum vardı koyu renkten korkma dedi Doktorum ama gidip önlem almakta fayda var progestan falan verebilir geç olmadan güt hiç değilse icin rahat olur
Caramio her ne olirsa olaun gebelikte kanama normal karsilanan bir durum degildir canim.o yuzden acilen dr a gitki ters bi durum varsa ve mudehale edilebiliniyorsa gec kalmamis olursun
Esra7261 sen müneccimmisin bnm troll olduquma karar veriyorsun zor durumda olmasam yazmazdım başına qelen hamile kadınlar vardır diye yazdım yeni katıldım zaten farkındaysan qereksiz polemiqe qerek yok
    Caramio yerleşme kanaması olabilir çok fazla kanaman olursa hastaneye hemen git doktorunu da ara bilgilendir😊
    snms ortalık karışacak galiba kaçalım mı 😜🤣🤣🤣
    • snms bunu yanıtladı.
    • snms bunu beğendi.
      Elif82 öyle soruya böyle cevap karışssın ben varım 💪🏻💪🏻😂😂😂😂
      Caramio yeni katılıp direk bunu yazıyorsun hadi tamam olabilir. Hastaneye git diye arkadaşa yerleşme kanaması olabilir mi diyorsun? yerleşme kanamasından da haberin var ise bilinçli olman gerekiyor sanıyorum Bi zahmet doktora git. Yerleşme kanaması mı acaba diye sorarken ne bekliyordun acaba? Evet yerleşme kanaması diyelim sende aslında o sırada düşük yapıyor ol 🙄
      snms ya dayanamadım artık arkadaşım sende katılalı çok olmamış aramıza heryerde girip yorum atıyorsun burda doğurdum doğuracam benim dışımda aylardır burda olanlar var daha senin kadar cüretkar olamadık pes. Herkes trol bi sen sahisin yeter yani.! dalga geçip duruyorsun milletle.!