Esra7261 sen müneccimmisin bnm troll olduquma karar veriyorsun zor durumda olmasam yazmazdım başına qelen hamile kadınlar vardır diye yazdım yeni katıldım zaten farkındaysan qereksiz polemiqe qerek yok
    Caramio yerleşme kanaması olabilir çok fazla kanaman olursa hastaneye hemen git doktorunu da ara bilgilendir😊
    snms ortalık karışacak galiba kaçalım mı 😜🤣🤣🤣
    • snms bunu yanıtladı.
    • snms bunu beğendi.
      Elif82 öyle soruya böyle cevap karışssın ben varım 💪🏻💪🏻😂😂😂😂
      Caramio yeni katılıp direk bunu yazıyorsun hadi tamam olabilir. Hastaneye git diye arkadaşa yerleşme kanaması olabilir mi diyorsun? yerleşme kanamasından da haberin var ise bilinçli olman gerekiyor sanıyorum Bi zahmet doktora git. Yerleşme kanaması mı acaba diye sorarken ne bekliyordun acaba? Evet yerleşme kanaması diyelim sende aslında o sırada düşük yapıyor ol 🙄
      snms ya dayanamadım artık arkadaşım sende katılalı çok olmamış aramıza heryerde girip yorum atıyorsun burda doğurdum doğuracam benim dışımda aylardır burda olanlar var daha senin kadar cüretkar olamadık pes. Herkes trol bi sen sahisin yeter yani.! dalga geçip duruyorsun milletle.!
        Tuubaaa, başlığı 10 haftalık kanama Acil!! olarak değiştirdi.
        Koyu kahverengi lekede bişey olmuyor genelde açık pembe açık kırmızıya giden kanamaşar tehlikeli ama yinede bir sor doktoruna tabiki progesteron verir belki
        Busrakrkmz28 doktorumu aradım bilgilendirdi yarın qidicem inanmayanlar var onlarıda allaha havale ediyorum böyle şeyin şakasını yapacak kişilikte değilim çok şükür
          Gulcag ne dalga gecicem sorulan sorulara bi bak hesabım vardı benim 27 haftalık hamileyim ben bunu yeniden açtım beni mi takıp ediyosunuz burda benimle onlarca kisi var hemfikir doğruları söylemek ne zamandan beri kötü oldu kanaması olan buraya yazmadan önce bi doktora gitse nasıl olur acaba? Dün trolledi herkesi açık ve net ortada inanmadık diye kötü mü olduk kimseye hesap vermek zorunda degilim bildigim konular oldukça sağlıkla ilgili başlıklara bissürü yorum yazdım böyle seylere de dayanamıyorum yorum yaparken izin alacak da degilim birisinden kimseye küfredip kalbini kırmıyorum
            Keyfimden sormadım eşim balıkkesirde hastaneye gidemiyorum kimsede yanımda yok el insaf troll olduğumu düşünen yazmasın
            • snms bunu yanıtladı.