Gulcag ne dalga gecicem sorulan sorulara bi bak hesabım vardı benim 27 haftalık hamileyim ben bunu yeniden açtım beni mi takıp ediyosunuz burda benimle onlarca kisi var hemfikir doğruları söylemek ne zamandan beri kötü oldu kanaması olan buraya yazmadan önce bi doktora gitse nasıl olur acaba? Dün trolledi herkesi açık ve net ortada inanmadık diye kötü mü olduk kimseye hesap vermek zorunda degilim bildigim konular oldukça sağlıkla ilgili başlıklara bissürü yorum yazdım böyle seylere de dayanamıyorum yorum yaparken izin alacak da degilim birisinden kimseye küfredip kalbini kırmıyorum
    Keyfimden sormadım eşim balıkkesirde hastaneye gidemiyorum kimsede yanımda yok el insaf troll olduğumu düşünen yazmasın
    • snms bunu yanıtladı.
      Caramio inanmamak değilde saçma bulmak daha doğru olur şahsen kanamam varken oturup buraya yazıp buradaki yorumlara göre hareket etmek çok saçma değil mi sence de sana mantıklı geliyorsa gerçekten özür dileyeceğim 🙌🏻
        Gulcag burda bilgilenmek icin varız aksama kadar hep bu soruları görüyorum kanaması olan insan cocgu icin endişe ediyosa ilk isi hesap açıp buraya post yazmak olmamalı hastaneye gitmeli cok acil olmayan konuları sorup normal cevaplar almak cok zor degil diş problemim vardı bende sordum hayati önem taşıyan şeyleri dalga geçer gibi soruyorlar cevabı ortada ben yazınca mı suç oluyor
        Caramio bebeginin hayatı söz konusu kanama basit bisey degil herkes gibi sende biliyorsun bir taksi çağırıp gidebilirsin bu kadar zor olmamalı
        snms ben sana izin al demedim çokda tecrübeli değilsin dikkat çektin heryerde varsın özellikle dalga geçmeye giriyor gibisin bilgi paylaşmak yardımlaşmak yardımcı olmak çok farklı senin yaptığın ukalalık artık profile bakınca kimin neye geldiği belli oluyor 37. Haftadayım böylesine biriyle dalga geçmedim geçemedim karşıdaki de hamile bilen var bilmeyen var ayrıca kadın yazmış doktorumu aradım yarın gideceğim demiş.!!!! Önce bi sakin ol takip et sonra yine dalganı geç. Biz de dalga geçiyoruz her yere yazmak zorunda değilsin dün ki konuya gelince sevgilisiyle basılan adam postunu bende takip ettim ama asla geçip trol trol diye bağırmadım sen bi başladım kaldırılmasa uyumayacaktın. Yetmedi sabah yine devam ettiniz komiksiniz işiniz yoksa demek ki 😉
        • snms bunu yanıtladı.
          Gulcag isimiz yok aynen sende böyle takip edebildigine göre sende issizsin kimseye yalnış yorum yazmadım tecrübemi ölcecek kisi de sen degilsin ben sizin kadar rahat degilim kusura bakmayın burda bana trol gelen post olursa sabaha kadar yazarım
            Ben doktora kasik agrilarim var dedim kanama olmadigi surece korkma kanama olursa hemen gel dedi
            Gulcag gayette haklı kadın. Kanamam var acilllll ne demek? Belki 100 tane başlık açıldı bununla ilgili. Buraya yazmak neyin kafası vala anlamıyorım
            Mom89 Gitmeyi düşünmeli 🤭 benimde çamur gibi kanamam olmustu 15 dakikalık yolu 5 dakikada gittim😬 hiç aklıma gelmemişti buraya yazmak🤦🏻‍♀️