10 haftalık kanama Acil!!
Caramio yerleşme kanaması olabilir çok fazla kanaman olursa hastaneye hemen git doktorunu da ara bilgilendir😊
Caramio Yavv Allah askina hastaneye gidin pess vallahi..
Caramio Sorman hata hemen git canım. Allah korusun kan hayra alamet değil hiçbir şekilde.
Caramio yeni katılıp direk bunu yazıyorsun hadi tamam olabilir. Hastaneye git diye arkadaşa yerleşme kanaması olabilir mi diyorsun? yerleşme kanamasından da haberin var ise bilinçli olman gerekiyor sanıyorum Bi zahmet doktora git. Yerleşme kanaması mı acaba diye sorarken ne bekliyordun acaba? Evet yerleşme kanaması diyelim sende aslında o sırada düşük yapıyor ol 🙄
Tuubaaa, başlığı 10 haftalık kanama Acil!! olarak değiştirdi.
Koyu kahverengi lekede bişey olmuyor genelde açık pembe açık kırmızıya giden kanamaşar tehlikeli ama yinede bir sor doktoruna tabiki progesteron verir belki
Busrakrkmz28 doktorumu aradım bilgilendirdi yarın qidicem inanmayanlar var onlarıda allaha havale ediyorum böyle şeyin şakasını yapacak kişilikte değilim çok şükür
Gulcag ne dalga gecicem sorulan sorulara bi bak hesabım vardı benim 27 haftalık hamileyim ben bunu yeniden açtım beni mi takıp ediyosunuz burda benimle onlarca kisi var hemfikir doğruları söylemek ne zamandan beri kötü oldu kanaması olan buraya yazmadan önce bi doktora gitse nasıl olur acaba? Dün trolledi herkesi açık ve net ortada inanmadık diye kötü mü olduk kimseye hesap vermek zorunda degilim bildigim konular oldukça sağlıkla ilgili başlıklara bissürü yorum yazdım böyle seylere de dayanamıyorum yorum yaparken izin alacak da degilim birisinden kimseye küfredip kalbini kırmıyorum
Mom89 🙄🙄 doktora gitmesi gerektiğini söylemek gerek