Happinessoon 23Zumra ya ne güzel konuştunuz doğuracak gibi hissettim amin inşallah rabbim hepimizi tek avazda kurtarsın sizde sağlıkla kucaklayın 🌹♥️
Cns_mry Elifzeynepela banada gelmezse sunı sancı verelım dedı doktorum acılman varsa tabi dedi son 4 gunum kaldı egzersız yapıyorm sureklı ıns acılmam vardır die dua edıyorm :/
Fbd Happinessoon dünden beri aynı sorunu yaşıyorum yarın 40 hafta oluyorum doktorum yarın istersen ilaçla deneyelim Rahim yumuşatıp sancı başlatalım sonuç alamazsak suni sancı verelim dedi oda ilerletmezse sezeryanla Alalım dedi ben 40 dan sonra bekleme taraftarı değilim dedi kafam karman çorman oldu bende karar veremiyorum ne zormuş allah senşn de yardımcın olsun canım
Happinessoon Fbd ne güzel doktorunuz öneride bulunmuş benimki hemen sezerryana dönük konuştu o yüzden canım daha çok sıkıldı amin canım sağlıkla kucağımıza alalım doğum şeklinin önemi yok ama imkan varken olmaması can sıkıyor işte 🤦🏻♀️
Fbd Elifzeynepela ya bu da muallak geliyor bana burda bi iki arkadaşımız var yapmadıkları şey kalmadı squat yürüyüş merdiven indi çıktı hurma yedi tık olmadı
Fbd Elifzeynepela keşke olsa her an yapardım zaten yürüyüşte yapamıyoruz bugün çok cok yürücem dedim kar yağmur iğne vurdurmaya zor gitti im
Happinessoon Elifzeynepela her gün yapıyorum squat canım sıcak duş alıyorum ama banamısın demiyo hanfendi 😤
Happinessoon Laayla oy maşallah 🧿 benim minik kızım 3250 sağlıkla gelsinler inşallah git gide dahada alır ama dediğiniz gibi 😕
Zehra5507 Happinessoon benden tavsiye nisanim geldi diye yalan söyle devlete git Eğer normal doğumda israrciysan. Ben ilk.gebeligimde 4 sene önce hem özele hem.devlete gidiyordum 40 haftami doldurdum hergün hastaneye gidiyordum en son 41. Haftamı doldurduğum gün özelde ki doktoruma çatı.muaynesi hiç olmadım dedim bana muayene yaptı o gün çarşamba günüydu 1 cm açıklık var pazartesiye kadar gelmezse sezaryen dedi ben eve gittim o korkuyla aldım çantamı devlet hastanesi ne gittim nisanim geldi diye yalan söyledim yatırdılar beni o gece az belim ağrıyordu bi kişi çok bağırınca korkudan o sancimda gitti ertesi gün saat 3 de suni sancı aldım 7 de normal doğurdum şuan ki doktorum o kadar beklenir mi diye beni azarladı Allah korumuş dedi istersen sende aynı yolu izle yada hastanede kalmak işte korkuyorum de
Happinessoon Zehra5507 ne güzel doğurmuşsunuz ya Allah bağışlasın bebeğinizi vallahi hiç aklıma gelmezdi öyle diyip hastaneye gitmek nerden aklınıza geldi ☺️
Pembepanter Zehra5507 hem özele hem devlete nasıl gittiniz 😊 yani testleri tahlilleri falan nasıl nerde yaptırdınız İki doktora da gitmek iyi mi oluyor Aynı şeyi düşündüğüm için soruyorum da 😊
Esse Zehra5507 canım ben 40+6 yıl doktorum bekledi yarın suni sancı düşünüyor ama bugün sancılarım başladı inş suniye gerek kalmadan kendi gelir ama doktor neden öyle demiş 42ye kadar bekleyebiliyorlar bebek iyiyse
Elifzeynepela Fbd bendede tık yok . 40 haftaya gircem . Hurma yiyorum suquat yapiyom yürüyorum ( evin içinde 😬😬) ama tık yok keşke artık birşey olsa tık yok hergun acaba bugün dogururmuyum diye uyanmak.ah ah 😕😕
FMMK 40+5te hiç bi açılmam yoktu. Nstde sancı çıkıyordu ama benim hissettiğim birşey yoktu. Doktorum daha fazla beklemeye gerek yok dedi dogumhaneye yatırıp bi fitil verdi. Adı ne bilmiyorum bu açılmayı başlatacak dedi. 13 saat sonunda çocuğumu kucağıma aldım. Bekle ya da bekleme diyemem ama bence normal doğum istiyorsan önce doktoruna suni sancıyı sor. Rabbim tez zamanda sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin 🤗
Happinessoon FMMK ya ne güzel sağlıkla kucaklamışsınız bebeğinizi Allah bağışlasın darısı bizlere inşallah perşembe enine boyuna herşeyi konuşucam doktorumla dediğiniz fitilide sorucam teşekkürler 🙏🌹
Esse FMMK canım nasıl geçti Doğumun bende 40+6 bana da yarına kadar gelmezse sabah suni sancı düşünüyor doktorum korkuyorum
Fbd Happinessoon evet bende de şartlar normal Doğuma müsait kızım gelmiyor doktor önerdi evet güzel bişey ama bende suni alacak cesaret Yok 😔
Fbd Elifzeynepela cok zor bi pskoloji gerçekten hergün bu gün mü diye beklemek hem korkmak hem olsun istemek şimdi birde 40 doluyor doktor kaygılandırdı ben bekleme taraftarı değilim diye ne yapacağım bilemedim sen kaç oldun
Happinessoon 23Zumra vallahi o kadar stresliyimki asla uyuyamıyorum gözümü kaptınca kafamda epidural spinal kelimeleri hoplayıp zıplıyo yeminle dön o yana bu yana o odaya bu odaya sabah ediyorum leyla oldum iyice 🤦🏻♀️
HaticeAlaahin Happinessoon suniyi niye onermediki burdaki okuduklarimda hep once suni sanci aldim diyorlardi sizin durumunuzdakiler
Happinessoon HaticeAlaahin bende bilmiyorumki benim bildiğim kadarıylada en az 1 cm açılma olması gerekliymiş suni verilebilmesi için ama benim hiç açılma yok malesef 😞
eminergunn 40+5e kadar zorla bekledi doktorum sonra propes fitil ile sancı başlatıldı ardından suni yalnız kanalda olmasına rağmen hiç açılma yoktu ve akşam beşe kadarda açılma olmadı sabah sekizde yatışım yapıldı akşama kadar suni vs gelmedi kızım akşam beş de sezeryan oldum :) kızım daha yeni kaka yapmıştı omzuna kordon takıldığı için gelemiyor muş ve sancı sonrası kalp atışları düşüyordu.. beklemek riskli ve doktorlar riske atmak istemiyor haklı olarak hakkınızda hayırlısı olsun
Happinessoon eminergunn yaa çok geçmiş olsun işte bunun için beklemek istemiyor doktorumda onada hak veriyorum hayırlısı neyse o olsun inşallah Allah bağışlasın yavrunuzu 🌹