Happinessoon 38+2deyim doğurmak istiyorum sezeryan dedi ama su sancı beklicez yine de dedi gün vermedi ben o kadar beklersem deliririm ya doğurmak istiyorum git doğur😂😂😂
40+1 😤😤😤 lütfen görüşlerinizi yazın
Baska bindoktora da görünmeyi denediniz mi
Laayla vallahi bende delirmek üzereyim şuan 😤😂 bu düşünceler insanı çok strese sokuyor 😓
Happinessoon ben bekliyorum hiccc açılmam yok 40+5 bebek ve anne iyiyse doktor kontrolünde beklenebilir
Happinessoon mauyanede eli kafasina bile değmiş . Halla halla. Şaşırdım açıkçası.
Happinessoon zaten sezeryansa neden bekliyoruz anlamadım😞
Leyna perşembe günü devlet hastanesinde başka bi doktora gitmeyi düşündüm ama o doktorda yokmuş pazartesiye kadar 🤦🏻♀️
Verebr6 her gün gidiyomusunuz kontrole ? Benimde suyu ve bebek gayet iyi dedi normal dopum yapman için hiç bir sakınca yok sadece açılman yok hiç dedi 😓
Happinessoon bence yarin oburgun gelir kucuk hayirlisiyla kucaginiz almayi nasip etsin rabbim 😊
Laayla sizin kesin sezeyan mı olacak kesinse beklemek anlamsız gerçekten bir an önce koklayın sevin yavrunuzu 🥰
Elifzeynepela vallahi bende öyle dediğinde o kadar umutlandım ki ama hiç açılmam yok işte çok garip gerçekten şaşılası 🤦🏻♀️
Elifzeynepela hıc acılma yoksa sunı vermıyolar dıye bılıyorum.ne kadar dogru tartısılır tabi
Happinessoon bebeğim 4.025 kilo görünüyo ama biraz fark ediyormuş ultrasonda o yüzden bekleyelim dedi galiba çocuğun kilosu artarsa sezeryan ki artıyo gün geçtikçe😞
23Zumra ya ne güzel konuştunuz doğuracak gibi hissettim amin inşallah rabbim hepimizi tek avazda kurtarsın sizde sağlıkla kucaklayın 🌹♥️
Cns_mry ama eli kafasina değmiş.
Happinessoon dünden beri aynı sorunu yaşıyorum yarın 40 hafta oluyorum doktorum yarın istersen ilaçla deneyelim Rahim yumuşatıp sancı başlatalım sonuç alamazsak suni sancı verelim dedi oda ilerletmezse sezeryanla Alalım dedi ben 40 dan sonra bekleme taraftarı değilim dedi kafam karman çorman oldu bende karar veremiyorum ne zormuş allah senşn de yardımcın olsun canım
Happinessoon suquat yapın hergun . Bi baktiniz açılmamış olmuş .
Laayla oy maşallah 🧿 benim minik kızım 3250 sağlıkla gelsinler inşallah git gide dahada alır ama dediğiniz gibi 😕
Elifzeynepela açılma olmuş
Benimde kızım 40+2.günde doğmuştu🙏🏻