Happinessoon 38+2deyim doğurmak istiyorum sezeryan dedi ama su sancı beklicez yine de dedi gün vermedi ben o kadar beklersem deliririm ya doğurmak istiyorum git doğur😂😂😂
    Leyna perşembe günü devlet hastanesinde başka bi doktora gitmeyi düşündüm ama o doktorda yokmuş pazartesiye kadar 🤦🏻‍♀️
    Verebr6 her gün gidiyomusunuz kontrole ? Benimde suyu ve bebek gayet iyi dedi normal dopum yapman için hiç bir sakınca yok sadece açılman yok hiç dedi 😓
      23Zumra ya ne güzel konuştunuz doğuracak gibi hissettim amin inşallah rabbim hepimizi tek avazda kurtarsın sizde sağlıkla kucaklayın 🌹♥️
        Happinessoon dünden beri aynı sorunu yaşıyorum yarın 40 hafta oluyorum doktorum yarın istersen ilaçla deneyelim Rahim yumuşatıp sancı başlatalım sonuç alamazsak suni sancı verelim dedi oda ilerletmezse sezeryanla Alalım dedi ben 40 dan sonra bekleme taraftarı değilim dedi kafam karman çorman oldu bende karar veremiyorum ne zormuş allah senşn de yardımcın olsun canım
          Laayla oy maşallah 🧿 benim minik kızım 3250 sağlıkla gelsinler inşallah git gide dahada alır ama dediğiniz gibi 😕