Laayla oy maşallah 🧿 benim minik kızım 3250 sağlıkla gelsinler inşallah git gide dahada alır ama dediğiniz gibi 😕
    Happinessoon benden tavsiye nisanim geldi diye yalan söyle devlete git Eğer normal doğumda israrciysan. Ben ilk.gebeligimde 4 sene önce hem özele hem.devlete gidiyordum 40 haftami doldurdum hergün hastaneye gidiyordum en son 41. Haftamı doldurduğum gün özelde ki doktoruma çatı.muaynesi hiç olmadım dedim bana muayene yaptı o gün çarşamba günüydu 1 cm açıklık var pazartesiye kadar gelmezse sezaryen dedi ben eve gittim o korkuyla aldım çantamı devlet hastanesi ne gittim nisanim geldi diye yalan söyledim yatırdılar beni o gece az belim ağrıyordu bi kişi çok bağırınca korkudan o sancimda gitti ertesi gün saat 3 de suni sancı aldım 7 de normal doğurdum şuan ki doktorum o kadar beklenir mi diye beni azarladı Allah korumuş dedi istersen sende aynı yolu izle yada hastanede kalmak işte korkuyorum de
      40+5te hiç bi açılmam yoktu. Nstde sancı çıkıyordu ama benim hissettiğim birşey yoktu. Doktorum daha fazla beklemeye gerek yok dedi dogumhaneye yatırıp bi fitil verdi. Adı ne bilmiyorum bu açılmayı başlatacak dedi. 13 saat sonunda çocuğumu kucağıma aldım. Bekle ya da bekleme diyemem ama bence normal doğum istiyorsan önce doktoruna suni sancıyı sor. Rabbim tez zamanda sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin 🤗
        Fbd ne güzel doktorunuz öneride bulunmuş benimki hemen sezerryana dönük konuştu o yüzden canım daha çok sıkıldı amin canım sağlıkla kucağımıza alalım doğum şeklinin önemi yok ama imkan varken olmaması can sıkıyor işte 🤦🏻‍♀️
        • Fbd bunu yanıtladı.
        • Fbd bunu beğendi.
          Fbd bendede tık yok . 40 haftaya gircem . Hurma yiyorum suquat yapiyom yürüyorum ( evin içinde 😬😬) ama tık yok keşke artık birşey olsa tık yok hergun acaba bugün dogururmuyum diye uyanmak.ah ah 😕😕
            40+5e kadar zorla bekledi doktorum sonra propes fitil ile sancı başlatıldı ardından suni yalnız kanalda olmasına rağmen hiç açılma yoktu ve akşam beşe kadarda açılma olmadı sabah sekizde yatışım yapıldı akşama kadar suni vs gelmedi kızım akşam beş de sezeryan oldum :) kızım daha yeni kaka yapmıştı omzuna kordon takıldığı için gelemiyor muş ve sancı sonrası kalp atışları düşüyordu.. beklemek riskli ve doktorlar riske atmak istemiyor haklı olarak hakkınızda hayırlısı olsun
              Happinessoon ben hep isteğe bağlı sezeryan istiyorum lakin senin kadar cesaretli olsaydım emin ol beklerdim. Zaten sana yada bebeğe zarar verecek olsa doktor böyle bir şey teklif etmez. Elbet karar senin bekle derim. Hayırlı ve kolay bir doğum olsun inşallah
                Zehra5507 ne güzel doğurmuşsunuz ya Allah bağışlasın bebeğinizi vallahi hiç aklıma gelmezdi öyle diyip hastaneye gitmek nerden aklınıza geldi ☺️