Nursen21 Happinessoon Canım normal olmuyorsa kendini üzme hayırlısıymış demekki Sezeryan ol sonuçta beklemenin bir anlamı da yok
Happinessoon Nursen21 perşembeden sonra kaçışım yok artık canım doktorum o zamana kadar müsade verdi bana geldi geldi gelmedi sezeryan mecburen sağlıkla gelsinler inşallah yapacak birşey kalmıyor ikimizinde sağlığı için 😕
Erham Happinessoon ben hep isteğe bağlı sezeryan istiyorum lakin senin kadar cesaretli olsaydım emin ol beklerdim. Zaten sana yada bebeğe zarar verecek olsa doktor böyle bir şey teklif etmez. Elbet karar senin bekle derim. Hayırlı ve kolay bir doğum olsun inşallah
Happinessoon Erham amin canım gözümü karartmıştım başından beri normalden başka bişey düşünmedimya ondan herhalde şuan sezeryan garip geliyor rabbim sanada sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah 🙏🌹
Happinessoon Zehra5507 ne güzel doğurmuşsunuz ya Allah bağışlasın bebeğinizi vallahi hiç aklıma gelmezdi öyle diyip hastaneye gitmek nerden aklınıza geldi ☺️
Zehra5507 Happinessoon sezeryandan çok korkuyorum çünkü birde doguramiyorum diye ağlıyordum hergün daralti gelmişti
Happinessoon FMMK ya ne güzel sağlıkla kucaklamışsınız bebeğinizi Allah bağışlasın darısı bizlere inşallah perşembe enine boyuna herşeyi konuşucam doktorumla dediğiniz fitilide sorucam teşekkürler 🙏🌹
Happinessoon 23Zumra vallahi o kadar stresliyimki asla uyuyamıyorum gözümü kaptınca kafamda epidural spinal kelimeleri hoplayıp zıplıyo yeminle dön o yana bu yana o odaya bu odaya sabah ediyorum leyla oldum iyice 🤦🏻♀️
23Zumra Happinessoon 😂 ya ben daha 14 +3 bende simdiden basladim ama rabbim.gucunu verir o kadar kadin yapti sen mi yapamiyacaksin korkma onjn sonunda dunyalar guzeli bir.melek ile karsilasicaksin oyy boyle sana bakicak elini yuzunu koycak
Happinessoon HaticeAlaahin bende bilmiyorumki benim bildiğim kadarıylada en az 1 cm açılma olması gerekliymiş suni verilebilmesi için ama benim hiç açılma yok malesef 😞
Happinessoon eminergunn yaa çok geçmiş olsun işte bunun için beklemek istemiyor doktorumda onada hak veriyorum hayırlısı neyse o olsun inşallah Allah bağışlasın yavrunuzu 🌹
eminergunn Happinessoon Aminn darısı başınıza annelik çookkk güzel her yanına gittiğimde içim Bi hoş oluyor çok çok başka Bi duygu🌸🌸
Happinessoon eminergunn yaa düşünmesi bile o kdar güzelki kim bilir yaşaamak ne kadar güzel çektiğimiz tüm acılara tüm sıkıntılara değiyor kavuşunca ondan şüphem yok maşallah meleğinize ♥️
Ashly90 Ben d oğluşumu bekliyorum yarın kontrol var 40+4 olucaz . Benim doktorum suni deneriz certesi demişti inşallah ozaman kadar kendisi gelir suniden korkuyorum .
Happinessoon Ashly90 suni sancı çok zormuş gerçekten yaşayanlar öyle diyor rabbim güç verir ama elbette gönlünüzce olsun inşallah annesi ♥️
Nursen21 Happinessoon herşeyin hayırlısı olsun inşallah kazasız belasız güzel bi Doğum olsun inşallah
Happinessoon Verebr6 kakasını yapma ihtimali ve suyu bitme ihtimali varmışya 40 w den sonra 2 3 günde bir mutlaka gibilmesi şartmış 🤷🏻♀️
Fbd Happinessoon evet bende de şartlar normal Doğuma müsait kızım gelmiyor doktor önerdi evet güzel bişey ama bende suni alacak cesaret Yok 😔
Fbd Elifzeynepela cok zor bi pskoloji gerçekten hergün bu gün mü diye beklemek hem korkmak hem olsun istemek şimdi birde 40 doluyor doktor kaygılandırdı ben bekleme taraftarı değilim diye ne yapacağım bilemedim sen kaç oldun
Elifzeynepela Happinessoon inşallah kendi sancı olur . Bir sürpriz yapar bebiş . Hastaneye gidene kadar 6 cm açılmamış olur normal dogurursun inşallah .
Fbd Elifzeynepela ne güzel bi zaman veriyor benim ki zaman maman vermedi 40 doldu mu alalım dedi 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄