Merhaba güzel annelerr burada son günlerimi geçiriyorum :) 40+1 oldum hala inanamıyorum başından beri sürekli idrar yolu enfeksiyonuyla akıntılarla mücadele ettiğim için erken gelir diyordum ama kızım nazlı çıktı :) çookk özlüyorum sanki hep yanımdaydı şuan göremiyorum gibi sürekli konuşuyorum gelmesi için seni çok özledim gel artık diyorum sadece tepikliyo o kadar 😂🤦🏻♀️ En son pazartesi 3. Defa çatı muayenesi oldum muayeneden sonra leke geldi kahvemsi açık pembemsi renkte sonra tekrar geldi bu kez 6 7 damla kadar 1 gün sonrada böyle sümüksü bişey geldi yine kahvemsi renkte ama çokk az bu nişan mı nedir bilmiyorum ama inşallah nişandır nst de sancımda çıkıyor sürekli rahim ağzında kısalma var dedi doktor muayenedede elim kafasına değiyor dedi kanala inmişş dedi neden açılmam olmuyor 1 cm bile kafayı yemek üzereyim 😞🤦🏻♀️ Doktorum Pazartesi sezeryan yapabileceğini söyledi ama beklemek istersen beklerim senin için perşembeye kadar dedi bekliycem bakalım perşembe her an sezeryana alabilir bu durumda olsanız beklermiydiniz 41 42 ye kadar düşünceleriniz neler?
40+1 😤😤😤 lütfen görüşlerinizi yazın
Happinessoon, başlığı 40+1 😤😤😤 lütfen görüşlerinizi yazın olarak değiştirdi.
????
Happinessoon doktorunuz neden suni sancı onermedi . Belki açılma olur.
Elifzeynepela bende anlamadım onu özel olduğu için direk sezeryana mı meyletti diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi 🤦🏻♀️
Happinessoon 41hafta sonrası riskli bebek için. Beklemezdim
Yesimustafa 41 dolana kadar sürekli kontrol altında olmak şartıyla beklemek istiyorum ama sabırsızlanıyorum bekleyemiycem galiba bu gidişle 😓
Happinessoon 38+2deyim doğurmak istiyorum sezeryan dedi ama su sancı beklicez yine de dedi gün vermedi ben o kadar beklersem deliririm ya doğurmak istiyorum git doğur😂😂😂
Baska bindoktora da görünmeyi denediniz mi
Laayla vallahi bende delirmek üzereyim şuan 😤😂 bu düşünceler insanı çok strese sokuyor 😓
Happinessoon ben bekliyorum hiccc açılmam yok 40+5 bebek ve anne iyiyse doktor kontrolünde beklenebilir
Happinessoon mauyanede eli kafasina bile değmiş . Halla halla. Şaşırdım açıkçası.
Happinessoon zaten sezeryansa neden bekliyoruz anlamadım😞
Leyna perşembe günü devlet hastanesinde başka bi doktora gitmeyi düşündüm ama o doktorda yokmuş pazartesiye kadar 🤦🏻♀️
Verebr6 her gün gidiyomusunuz kontrole ? Benimde suyu ve bebek gayet iyi dedi normal dopum yapman için hiç bir sakınca yok sadece açılman yok hiç dedi 😓
Happinessoon bence yarin oburgun gelir kucuk hayirlisiyla kucaginiz almayi nasip etsin rabbim 😊
Laayla sizin kesin sezeyan mı olacak kesinse beklemek anlamsız gerçekten bir an önce koklayın sevin yavrunuzu 🥰
Elifzeynepela vallahi bende öyle dediğinde o kadar umutlandım ki ama hiç açılmam yok işte çok garip gerçekten şaşılası 🤦🏻♀️
Elifzeynepela hıc acılma yoksa sunı vermıyolar dıye bılıyorum.ne kadar dogru tartısılır tabi
Happinessoon bebeğim 4.025 kilo görünüyo ama biraz fark ediyormuş ultrasonda o yüzden bekleyelim dedi galiba çocuğun kilosu artarsa sezeryan ki artıyo gün geçtikçe😞