Happinessoon, başlığı 40+1 😤😤😤 lütfen görüşlerinizi yazın olarak değiştirdi.
40+1 😤😤😤 lütfen görüşlerinizi yazın
????
Happinessoon doktorunuz neden suni sancı onermedi . Belki açılma olur.
Elifzeynepela bende anlamadım onu özel olduğu için direk sezeryana mı meyletti diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi 🤦🏻♀️
Happinessoon 41hafta sonrası riskli bebek için. Beklemezdim
Yesimustafa 41 dolana kadar sürekli kontrol altında olmak şartıyla beklemek istiyorum ama sabırsızlanıyorum bekleyemiycem galiba bu gidişle 😓
Happinessoon 38+2deyim doğurmak istiyorum sezeryan dedi ama su sancı beklicez yine de dedi gün vermedi ben o kadar beklersem deliririm ya doğurmak istiyorum git doğur😂😂😂
Baska bindoktora da görünmeyi denediniz mi
Laayla vallahi bende delirmek üzereyim şuan 😤😂 bu düşünceler insanı çok strese sokuyor 😓
Happinessoon ben bekliyorum hiccc açılmam yok 40+5 bebek ve anne iyiyse doktor kontrolünde beklenebilir
Happinessoon mauyanede eli kafasina bile değmiş . Halla halla. Şaşırdım açıkçası.
Happinessoon zaten sezeryansa neden bekliyoruz anlamadım😞
Leyna perşembe günü devlet hastanesinde başka bi doktora gitmeyi düşündüm ama o doktorda yokmuş pazartesiye kadar 🤦🏻♀️
Verebr6 her gün gidiyomusunuz kontrole ? Benimde suyu ve bebek gayet iyi dedi normal dopum yapman için hiç bir sakınca yok sadece açılman yok hiç dedi 😓
Happinessoon bence yarin oburgun gelir kucuk hayirlisiyla kucaginiz almayi nasip etsin rabbim 😊
Laayla sizin kesin sezeyan mı olacak kesinse beklemek anlamsız gerçekten bir an önce koklayın sevin yavrunuzu 🥰
Elifzeynepela vallahi bende öyle dediğinde o kadar umutlandım ki ama hiç açılmam yok işte çok garip gerçekten şaşılası 🤦🏻♀️
Elifzeynepela hıc acılma yoksa sunı vermıyolar dıye bılıyorum.ne kadar dogru tartısılır tabi
Happinessoon bebeğim 4.025 kilo görünüyo ama biraz fark ediyormuş ultrasonda o yüzden bekleyelim dedi galiba çocuğun kilosu artarsa sezeryan ki artıyo gün geçtikçe😞
23Zumra ya ne güzel konuştunuz doğuracak gibi hissettim amin inşallah rabbim hepimizi tek avazda kurtarsın sizde sağlıkla kucaklayın 🌹♥️