• Gebelik
  • 2li Testi bu şekilde çıkan ?

Alone şuan ağlamaktan gözlerim şişti fetal dna nerde yaptırdınız bende yaptıracağım

3girlsb ben ankaradayım cnm. Eskişehir de 444 tl gibi bir ücrete yapıyor devlet hastanesi orada yaptırdım. Özelde düşünürsen de İntergen firmasını önerebilirim daha önceki gebeliğimde orada yaptırmıştım. Genoks firmasının bu aralar yanıldığını çok duydum orada yaptırma derim bildiğim yerler bunlar

Alone ben istanbuldayım canım bu internet dediğin firma ile görüşeyim o zaman

3girlsb benim böbrekte genislik kalpte parlaklik var dendi detayli ultrasyonda. İkili test yaptirmamistim. 4lü yaptirdim. Fetal dna istediler. Yaptirdim. Temiz cikti. Yani demek istedigim tamamen insanlarin akliyla oynuyorlar. Boş yere kendini üzme. Fetal dna testi 14 bin tuttu bende. Eğer eskişehire yakin iseniz orda ucretsizmis. Bir arastirin. Ama benden size tavsiye boş yere zindan etmyin hamileligi.

3girlsb ALLAH büyüktür elini karnina koyup dua et. Orasi karanlik bir alan. Kimsenin icerede durum ne tam bilemedigi bir yer. Boşuna hamileligi zehir etme kendin

3girlsb Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kimseyi evladiyla sinamasin Allah’ım güzel haberler alırsin inşallah 🤲

2 li testin yanılma payı yüksek oluyor eğer maddi durumunuz müsaitse fetal yaptırın fetal DNA (nifty) en doğru sonuç benim de yüksek çıkmıştı ama fetal temiz geldi . Ben hem özel hem devlet takipli oldugum için devlette ikili yaptırıp ertesi hafta nifty verdim ikisinin sonucu peşpeşe çıktı biri riskli biri tertemiz o yüzden içinizi ferah tutun . İns sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi 🧿❤️🌸

3girlsb canım benim ikili tarama testimde de böyle senin söylediğin gibi beğenmedi bana umutttepeye yönlendirdi. Ben Gebze’de ki merkezi prime gittim. Cihangir hocaya randevu almıştım. Böbreklerinde büyüme var demişti. İlerleyen süreçte takip altına alıcaz dedi ve şuan 36 haftalığa girdim. Böbreklerinde büyüme var.

3girlsb benimde orta riskli çıktı bu yüzden gen tanı testi yaptırdım temiz çıktı ultrasonda herhangi bir sıkıntı görünmedi. Bazen yanılma payı oluyor ikili testte ama için ferah olsun istersen gen tanı testi yaptırabilirsin

3girlsb istanbuldan hızlı tren ile Eskişehir e gidebilirsin bence. Yani özellerde en ucuzu 12 bin. Onu vermektense gidip orada yaptırabilirsin bende ankaradan gittim geldim

Cagla-2434 Çok sağolun fetal dna yaptıracağım karar verdim suan içim rahatladı söylediklerinizden sonra

Sude41 Bana doktor 4 şirket verdi biri ile görüştüm genoks adı eve gelip alıyormuşlar

Alone genoks diye bi firma ile görüştüm 12 bin dedi 5 güne çıkacakmış öyle söyledi