• Gebelik
  • 2li Testi bu şekilde çıkan ?

Aysuelxan Ben başka doktora gösterdim oda ultrasona falan baktı hersey normal ultrasonda anormal hiçbir bulgu yok ama için ferah olacaksa yaptır ufakta olsa kanın riskli gelmiş dedi

8 gün sonra

3girlsb merhaba sonuc aldinizmi acaba benim ikili testimde böyle riskli cikti 😔

Cheryy1 canım hafta başı çıkacakmış size 3 paket sunuyorlar ben en kapsamlı olanı seçtim tüm kromozomlara tek tek bakacaklar

3girlsb evet hemde cok zormus keske yaptırmasaydim bu testi :( kendimi bu test tani testi degil ve bebegimin ense kalınlığı burun kemigi normal diye teselli ediyorum benim durumumda olanlar da zaten fetal dna hep temiz gelmis

3girlsb benim kızımda 1:50 down 1:70 Edward sendromu çıktı fetaldna yaptırım. Şimdiki hamileliktede çıktı risk 1:119 mu neydi fetaldnalar temiz geldi şükür. Bunlar tarama neticede için rahat etsin istiyorsan yaptır testi. Kafan rahatlar. Eskişehirde uxretsi yapıyorlar yakından git derim. Sen bjlirsin

3girlsb bende İstanbul’dan giyim hızlı trenle ne olcak gidilir çok basit maddi olarak zorlamayacaksa tabi yakın yerde yaltirmak mantıklı

qusel canım ben bi firma ile yaptırdım istanbuldayım eve gelip kan aldılar geçen hafta 12.000 tl tuttu haftabaşı gelecek sonuç inşallah rabbim gönlümüzdekini verir

Cheryy1 benimde öyle içini ferah tut ilk duyduğunda o şoku atlatmak uzun sürüyor ama bebeğine zarar veriyor stres Allah büyük temiz çıkacak

3girlsb aminn insallah cok teşekkür ederim saglikla al insallah yavrunu kucağına 🤍

3girlsb hayırlısı olsun inşallah temiz gelir bzii haberdar et

qusel çok sağol canım yazacağım burada çok teşekkürler 🙏

5 gün sonra

Alone merhabalar feodal DNA için mi ücret 444 tl devlet hastanesi yapmıyor diye söyledi özelde gittiğim doktor Eskişehir’de hangi hastahane ?

3girlsb ya hnde pazartesi ikili test vericem sadece kan aliyorlar degil mi