• Gebelik
  • 2li Testi bu şekilde çıkan ?

Sude41 Bana doktor 4 şirket verdi biri ile görüştüm genoks adı eve gelip alıyormuşlar

Alone genoks diye bi firma ile görüştüm 12 bin dedi 5 güne çıkacakmış öyle söyledi

3girlsb benimde hemen hemen aynıydı fetal DNA yaptık temiz çıktı şükür

3girlsb hiç ağlamayın aynısını yaşadım benim daha da riskli çıktı ve ben eşim doktoruz ikilinin yüzde yetmişlerde doğruluğu olduğunu bildiğim halde çok ağladım tabiki allahtan gelen ama çocuğumuzun sağlıklı olmasını isteriz tabiki. Fetal dna verdik trizomilerde %99 doğruluk var temiz geldi çok şükür inşallah sizin de tertemiz gelir

3girlsb ben bir kaç doktora sormuştum genoks önermediler pek intergende yaptırmıştım ben bir bakın isterseniz intergenin genetiğinin daha iyi olduğunu söylemişlerdi

Drfatma evet bu dediğiniz yeri aradım açmadılar tekrar deneyeceğim görüşüp yarına randevu alacağım inşallah

3girlsb kizimda boyle oldu ultrasyonda hic bisey gosdermedi bosuna paralarimi baska testlere vermedim. duplerde 3d bisey cikmadi bende dogurudm cok sukur kizim sapasaglam

Aysuelxan Ben başka doktora gösterdim oda ultrasona falan baktı hersey normal ultrasonda anormal hiçbir bulgu yok ama için ferah olacaksa yaptır ufakta olsa kanın riskli gelmiş dedi

8 gün sonra

3girlsb merhaba sonuc aldinizmi acaba benim ikili testimde böyle riskli cikti 😔

Cheryy1 canım hafta başı çıkacakmış size 3 paket sunuyorlar ben en kapsamlı olanı seçtim tüm kromozomlara tek tek bakacaklar

3girlsb evet hemde cok zormus keske yaptırmasaydim bu testi :( kendimi bu test tani testi degil ve bebegimin ense kalınlığı burun kemigi normal diye teselli ediyorum benim durumumda olanlar da zaten fetal dna hep temiz gelmis

3girlsb benim kızımda 1:50 down 1:70 Edward sendromu çıktı fetaldna yaptırım. Şimdiki hamileliktede çıktı risk 1:119 mu neydi fetaldnalar temiz geldi şükür. Bunlar tarama neticede için rahat etsin istiyorsan yaptır testi. Kafan rahatlar. Eskişehirde uxretsi yapıyorlar yakından git derim. Sen bjlirsin

3girlsb bende İstanbul’dan giyim hızlı trenle ne olcak gidilir çok basit maddi olarak zorlamayacaksa tabi yakın yerde yaltirmak mantıklı