Alone bende eurofinsde yaptirdim
2li Testi bu şekilde çıkan ?
Ozlem23MZS Çok sağolun gerçekten bilsem yaptırmazdım şimdi fetal yaptıracağım İstanbul’da oturuyorum
3girlsb ALLAH büyüktür elini karnina koyup dua et. Orasi karanlik bir alan. Kimsenin icerede durum ne tam bilemedigi bir yer. Boşuna hamileligi zehir etme kendin
3girlsb o kadar üzülme olabilir ihtimali var olur diye kanıt yok
Ozlem23MZS çok dua ediyorum sizde edin olur mu Allah rızası için
Yeniyeniden doğru inşallah bir sorun çıkmayacak
3girlsb banada dedi risk oranı var diye yaptırmadı napayim bebegi aldırmak değilim ya
2 li testin yanılma payı yüksek oluyor eğer maddi durumunuz müsaitse fetal yaptırın fetal DNA (nifty) en doğru sonuç benim de yüksek çıkmıştı ama fetal temiz geldi . Ben hem özel hem devlet takipli oldugum için devlette ikili yaptırıp ertesi hafta nifty verdim ikisinin sonucu peşpeşe çıktı biri riskli biri tertemiz o yüzden içinizi ferah tutun . İns sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi 🧿❤️🌸
3girlsb canım benim ikili tarama testimde de böyle senin söylediğin gibi beğenmedi bana umutttepeye yönlendirdi. Ben Gebze’de ki merkezi prime gittim. Cihangir hocaya randevu almıştım. Böbreklerinde büyüme var demişti. İlerleyen süreçte takip altına alıcaz dedi ve şuan 36 haftalığa girdim. Böbreklerinde büyüme var.
3girlsb benimde orta riskli çıktı bu yüzden gen tanı testi yaptırdım temiz çıktı ultrasonda herhangi bir sıkıntı görünmedi. Bazen yanılma payı oluyor ikili testte ama için ferah olsun istersen gen tanı testi yaptırabilirsin
Cagla-2434 Çok sağolun fetal dna yaptıracağım karar verdim suan içim rahatladı söylediklerinizden sonra
3girlsb hiç ağlamayın aynısını yaşadım benim daha da riskli çıktı ve ben eşim doktoruz ikilinin yüzde yetmişlerde doğruluğu olduğunu bildiğim halde çok ağladım tabiki allahtan gelen ama çocuğumuzun sağlıklı olmasını isteriz tabiki. Fetal dna verdik trizomilerde %99 doğruluk var temiz geldi çok şükür inşallah sizin de tertemiz gelir