Kızlar şuan 35+5 haftalığım doktor 2 Eylül’e gün verdi 38+3 olacak inşallah 😍kimler benimle aynı zamanda doğum yapacak ❤️birde bebiş kiloları nasıl benim kızım 2660 gram 48 cm olmuş doğuma kadar 3 kilo olur diye düşünüyorum sizce??😊😊
Sezaryen günümüzü aldık 2 Eylül'de kavuşuyoruz❤️
Nurhalitefe kiloya cok kafa takma cnm .3 kilo olur o zamana kadar insallah.zayifda olsa bisy olmaaz benm oglum dogdugunda 1 kiloydu.
- Düzenlendi
Esrahrz yok canım sağlıklı olsun yeter benim için zaten ama tombis bebekler çok hoşuma gidiyor biraz toplu olsun istiyorum ama sanırım doğuma kadar 3 anca olur gibi geliyor hayırlısı inşallah 😊
Nurhalitefe merakım şu devlet hastahanesinde mi böyle erkenden gün verdi
Nurhalitefe olur olur dogunca daha hızli kilo alır hic merak etme🙃🙃bnde en gec ayin 23une dogum yapacagim gun vermedi doktor.benim bebegum biraz kucuk diye 39.haftayi bekleyelim dedi bekliyoz bakalm
Nurhalitefe bende büyük ihtimalle 2 eylüle yarın randevu alıyorum 😍 Doktor 2 etlul demişti ama tam tarih almamistik 🤭
Nurhalitefe özele mi gidiyorsunuz?
aaydingulsahhh erken değil aslında doktorum kendi dedi artık gününü verelim diye bu arada evet devlet hastanesine gidiyorum 😊
Burcu-2634 hayır devlete tıp fakültesine gidiyorum
HelloooMomy ayy ne güzel aynı gün doğum yapicaz desenee 😍 sağlıkla gelsinler inşallah
Esrahrz inşallah canım 😊sende sağlıkla kucağına al inşallah 😍
Nurhalitefe amin cnm
Nurhalitefe 35+2 yiz 10 Eylül de bizimde 😍
Gul2808 maşallah sizinki 39 haftada geliyor sanırım 😊
Nurhalitefe Bende sizinle aynı günde doğum yapıyorum 🥹🥹❤️❤️
Nurhalitefe bende bu gidişte 31 haftalık olcam bi dahakine bana da verir inşallah gün 10 ekimden sonra heran seseryan olabilirim diye düşünüyorum 2. Olunca
Nurhalitefe Yaa şimdiden gözün aydın 🥰
Biz de 34+4 üz. Gebelik diyabetim var, o yüzden eğer 39. haftaya kadar doğumum kendiliğinden başlamazsa en geç 39. haftada suni sancı ile doğumu başlatacaklarmış.
Benim oğlan da 2400-2500 gr. Diyabetimden dolayı gelişim geriliği riskimiz var malesef. Haftada bir kontrole başladık bakalım hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebelerimiz ♥️
- Düzenlendi
Nurhalitefe bende devlete gittim simdi 12 eylüle gün verdi. 35 haftayim. Kilo boy hicbir bilgi vermedi özele gececem sanırım pek güvenemedim
Nurhalitefe bende 9 Eylül de inşalah..suand 34+4 olduk
Nurhalitefe benim oğlan dün gittim doktora2570