aaydingulsahhh erken değil aslında doktorum kendi dedi artık gününü verelim diye bu arada evet devlet hastanesine gidiyorum 😊
Sezaryen günümüzü aldık 2 Eylül'de kavuşuyoruz❤️
Burcu-2634 hayır devlete tıp fakültesine gidiyorum
HelloooMomy ayy ne güzel aynı gün doğum yapicaz desenee 😍 sağlıkla gelsinler inşallah
Esrahrz inşallah canım 😊sende sağlıkla kucağına al inşallah 😍
Nurhalitefe amin cnm
Nurhalitefe 35+2 yiz 10 Eylül de bizimde 😍
Gul2808 maşallah sizinki 39 haftada geliyor sanırım 😊
Nurhalitefe Bende sizinle aynı günde doğum yapıyorum 🥹🥹❤️❤️
Nurhalitefe bende bu gidişte 31 haftalık olcam bi dahakine bana da verir inşallah gün 10 ekimden sonra heran seseryan olabilirim diye düşünüyorum 2. Olunca
Nurhalitefe Yaa şimdiden gözün aydın 🥰
Biz de 34+4 üz. Gebelik diyabetim var, o yüzden eğer 39. haftaya kadar doğumum kendiliğinden başlamazsa en geç 39. haftada suni sancı ile doğumu başlatacaklarmış.
Benim oğlan da 2400-2500 gr. Diyabetimden dolayı gelişim geriliği riskimiz var malesef. Haftada bir kontrole başladık bakalım hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebelerimiz ♥️
- Düzenlendi
Nurhalitefe bende devlete gittim simdi 12 eylüle gün verdi. 35 haftayim. Kilo boy hicbir bilgi vermedi özele gececem sanırım pek güvenemedim
Nurhalitefe bende 9 Eylül de inşalah..suand 34+4 olduk
Nurhalitefe benim oğlan dün gittim doktora2570
Nurhalitefe yaa hayırla kavuşun inşallah 🤲🤲 bende 6 Eylül inşallah bende o zamana 38+3 oluyorum ♥️
Tgckbr yaa ne güzel 😍😍😍
Burcu-2634 aynen olabilir bana doktor 30 Ağustos olsun dedi aslında ama ben istemedim ikinci sezaryan olduğu için biraz daha erkene gün veriliyormus
Nurhalitefe İkinci Doğum ama korkuyorum garip bir şekilde hayırlısıyla atlatalım inşallah 🤲❤️
BB_Queen sağol canım 😍 inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularimizi banada haftada bir kontrole gel dedi hayırlısı olsun bakalım
Lilaaaaaa ultrason kağıdı vermediler mi orada yazar aslında ben ısrarla doktora sorduğum için gayet iyi dedi haftasıyla uyumlu gidiyor dedi 😊sizin için en güzeli neyse o olsun inşallah
Sedaankr34 aramızda bir hafta var tamm😍 sağlıkla gelsin bebislerimiz