Nurhalitefe yaa hayırla kavuşun inşallah 🤲🤲 bende 6 Eylül inşallah bende o zamana 38+3 oluyorum ♥️
Sezaryen günümüzü aldık 2 Eylül'de kavuşuyoruz❤️
Tgckbr yaa ne güzel 😍😍😍
Burcu-2634 aynen olabilir bana doktor 30 Ağustos olsun dedi aslında ama ben istemedim ikinci sezaryan olduğu için biraz daha erkene gün veriliyormus
Nurhalitefe İkinci Doğum ama korkuyorum garip bir şekilde hayırlısıyla atlatalım inşallah 🤲❤️
BB_Queen sağol canım 😍 inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularimizi banada haftada bir kontrole gel dedi hayırlısı olsun bakalım
Lilaaaaaa ultrason kağıdı vermediler mi orada yazar aslında ben ısrarla doktora sorduğum için gayet iyi dedi haftasıyla uyumlu gidiyor dedi 😊sizin için en güzeli neyse o olsun inşallah
Sedaankr34 aramızda bir hafta var tamm😍 sağlıkla gelsin bebislerimiz
Sedaankr34 maşallah doğuma kadar 3 olur diye düşünüyorum bende
BeyzaGnes12 amin inşallah 🤲🏻😍 ne güzel aramızda 4 gün varr sende sağlıkla kavus yavruna inşallah
Tgckbr benimde ikinci doğumum olacak bende hem çok heyecanlıyim hemde korkuyorum bir yandan da arkada bir yavrunu bırakıp o ameliyata girmek nasıl olacak bilmiyorum endişelerim çok fazla Allah yardımcımız olsun inşallah
Nurhalitefe devlette 38 e gün vermelerine sevindim bende 36 haftalığım şimdi 38 e gün versin istiyorum sizin bir talebiniz oldu mu doktor kendi mi verdi
Nurhalitefe Aynen öyle ya rabbim kolaylık versin inşallah
Tugcetek7 doktor kendi söyledi artık sezaryan günü verelim dedi aslında doktor 30 Ağustos olsun dedi ben istemedim 2 Eylül olsun dedim doktor tam 38+0 olsun dedi
Nurhalitefe
35+2 yiz bizde canım henüz gün vermedi bana. İlk digum mu senjn
Nurhalitefe 34+4 üz 24 eylüle tarih verdi 37 hafta oluyor galiba
Betl35 benim ikinci doğum olucak doktor dedi artık sezaryan gününü verelim diye hatta 30 Ağustos olsun dedi de ben istemedim 2 Eylül olsun dedim
Enfal_06 38 dolmuş olacak sizinde hatta daha fazla sanırım
Nurhalitefe
Benimde 2. İnsallh benimkinide o zamanlarda alır 😂 2 eylülde kaç hftalik oluyorsun ben 38+0 oluyorum
Nurhalitefe evet bebeğimiz geriden geliyor o yüzden 37 haftaya kadar beklerim dedi doktor 6 hafta 3 gün kalmış doğuma dedi bugün hesapladım 24 Eylül oluyor
Nurhalitefe evet 39+0 da bir sorun çıkmassa inşallah