Nurhalitefe olur olur dogunca daha hızli kilo alır hic merak etme🙃🙃bnde en gec ayin 23une dogum yapacagim gun vermedi doktor.benim bebegum biraz kucuk diye 39.haftayi bekleyelim dedi bekliyoz bakalm

Nurhalitefe bende büyük ihtimalle 2 eylüle yarın randevu alıyorum 😍 Doktor 2 etlul demişti ama tam tarih almamistik 🤭

aaydingulsahhh erken değil aslında doktorum kendi dedi artık gününü verelim diye bu arada evet devlet hastanesine gidiyorum 😊

HelloooMomy ayy ne güzel aynı gün doğum yapicaz desenee 😍 sağlıkla gelsinler inşallah

Nurhalitefe bende bu gidişte 31 haftalık olcam bi dahakine bana da verir inşallah gün 10 ekimden sonra heran seseryan olabilirim diye düşünüyorum 2. Olunca

Nurhalitefe Yaa şimdiden gözün aydın 🥰
        Biz de 34+4 üz. Gebelik diyabetim var, o yüzden eğer 39. haftaya kadar doğumum kendiliğinden başlamazsa en geç 39. haftada suni sancı ile doğumu başlatacaklarmış.
        Benim oğlan da 2400-2500 gr. Diyabetimden dolayı gelişim geriliği riskimiz var malesef. Haftada bir kontrole başladık bakalım hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebelerimiz ♥️

Nurhalitefe bende devlete gittim simdi 12 eylüle gün verdi. 35 haftayim. Kilo boy hicbir bilgi vermedi özele gececem sanırım pek güvenemedim

Burcu-2634 aynen olabilir bana doktor 30 Ağustos olsun dedi aslında ama ben istemedim ikinci sezaryan olduğu için biraz daha erkene gün veriliyormus

Nurhalitefe İkinci Doğum ama korkuyorum garip bir şekilde hayırlısıyla atlatalım inşallah 🤲❤️