Zeynep9120 dogakartal bende bugün 6+5 im peş peşe gelicekler galiba :) muayenem cuma günü 🙏 belrtileriniz varmı merak ettim 🤗
dogakartal Zeynep9120 mide bulantısı sabahları çok fena zorluyor ya göğüslerim çok ağrıyor birde ara ara kasık ağrım olıyor başka yok 😊
Zeynep9120 dogakartal bendede gögüs agrısı hassasiyeti var bide aşırı yorgunluk uykuu yani uykuya doyamıyorum :) bulantıdan ziyade açlık hissi çok oluyo kızımda yiyemezdm bsey bunda hep açım 🤣
Zeynep9120 dogakartal tek ben deglmsm demek kusmam lazm yemek istememem lazm benim diyorm eşimde sus bak kendni nazarlıcan daha iyi işte diyor 😅
dogakartal Zeynep9120 sabahları mide bulantım oluyor ama kahvaltıdan değil kokudan kızartma kokusu yumurta kokusu midemi bulandırıyor. Sma yemeye gelince çok güzel yiyorum onları 😄
Zeynep9120 dogakartal benmde tereyagı vs yumurta yaparsma tiksiniyorumm ama yerken guzelce yiyorm dediğinz gibi koku tiksntilerm var 😃
Edanur60 dogakartal ayyyy sen yiyebiliyorsun yine iyi ben yiyemiyorum yaaa sabahları o kadar kötüyüm ki 7+2 olduk 🥹
Tasya dogakartal canım merhaba bende cumartesi günü kalp atışını duydum bebeği gördüm şu an 7+1 im 😊belirtilerin devam ediyor mu neler var belirtilerinde
Tasya dogakartal benimde göğüsler sabah bulantısı var birde kasık ağrım var benim canım yürüyünce batmalar oluyor