Zeynep9120 Supperrmom korkulacak hcbsy yokki ucundaki kameradan bakıyo bebeğede hiçbi zararı yok ama sanmam bidahaki gidişinzde gerek kalmaz karından gözükür inşallah
Edanur60 @"dogakartal" Bizde bugün gittik canım 6+5 bebek ve kalp atışını gördük ama derinden gelıyordu ses rabbim herkese nasip etsin 💗
dogakartal Edanur60 yaaaa çok tatlı 😂🧿 resmen seninle aynıyız bizde 6+4 üz peş peşe gideriz doğuma ne diyorsun 😁🌸
dogakartal Edanur60 kızz Allah seni postuma girmesem yazdığını göremeyeceğim bişey yazacağın zaman bizim etiket isimlerden sonra boşluk bırak 😄 direk birleşik yazınca bana bildirim gelmiyor
dogakartal Ftmmmm beta hcg 2000 geçince görülüyor canm beta hcg biliyor musun😊 geç döllenme olmadıysa görülür bence
Zeynep9120 dogakartal bende bugün 6+5 im peş peşe gelicekler galiba :) muayenem cuma günü 🙏 belrtileriniz varmı merak ettim 🤗
Edanur60 @“dogakartal”# @dogakartal ayyy hiç bilmiyorum valla yaa etiket falan nerden yapılır yaaa direk yazıyorum 😅😅😅😅
dogakartal Edanur60 şimdi senden bildirim geldi bana oldu 😄 daha yeniyiz burda zamanla bizde iyice çözeriz 😂
dogakartal Edanur60 banada geçmiyor bir an önce karnım büyüsün istiyorum bebeğin hareketlerini hissetmek istiyorum böyle hamile değilmişim gibi 😄
dogakartal Zeynep9120 mide bulantısı sabahları çok fena zorluyor ya göğüslerim çok ağrıyor birde ara ara kasık ağrım olıyor başka yok 😊
Zeynep9120 dogakartal bendede gögüs agrısı hassasiyeti var bide aşırı yorgunluk uykuu yani uykuya doyamıyorum :) bulantıdan ziyade açlık hissi çok oluyo kızımda yiyemezdm bsey bunda hep açım 🤣