Zeynep9120 Supperrmom bana hic kese boyutunu soylemedi direk alttan baktı keske öyle yapsaydı azda olsa goruluyo minik oluyolar için rahat ederdi dusun kalp atısı goruluyo ekrandan ama sesi dahi az geldi vajinaldende :)
Zeynep9120 dogakartal nasıl korkuyorm ya inşallah büyür gelişirler saglıklıdırlar 🙏😞 Rabbim gönlümüze ferahlık versn 🤲
Zeynep9120 Supperrmom korkulacak hcbsy yokki ucundaki kameradan bakıyo bebeğede hiçbi zararı yok ama sanmam bidahaki gidişinzde gerek kalmaz karından gözükür inşallah
Edanur60 @"dogakartal" Bizde bugün gittik canım 6+5 bebek ve kalp atışını gördük ama derinden gelıyordu ses rabbim herkese nasip etsin 💗
dogakartal Edanur60 yaaaa çok tatlı 😂🧿 resmen seninle aynıyız bizde 6+4 üz peş peşe gideriz doğuma ne diyorsun 😁🌸
dogakartal Edanur60 kızz Allah seni postuma girmesem yazdığını göremeyeceğim bişey yazacağın zaman bizim etiket isimlerden sonra boşluk bırak 😄 direk birleşik yazınca bana bildirim gelmiyor
dogakartal Ftmmmm beta hcg 2000 geçince görülüyor canm beta hcg biliyor musun😊 geç döllenme olmadıysa görülür bence
Zeynep9120 dogakartal bende bugün 6+5 im peş peşe gelicekler galiba :) muayenem cuma günü 🙏 belrtileriniz varmı merak ettim 🤗
Edanur60 @“dogakartal”# @dogakartal ayyy hiç bilmiyorum valla yaa etiket falan nerden yapılır yaaa direk yazıyorum 😅😅😅😅
dogakartal Edanur60 şimdi senden bildirim geldi bana oldu 😄 daha yeniyiz burda zamanla bizde iyice çözeriz 😂
dogakartal Edanur60 banada geçmiyor bir an önce karnım büyüsün istiyorum bebeğin hareketlerini hissetmek istiyorum böyle hamile değilmişim gibi 😄