Zeynep9120 dogakartal bende bugün 6+5 im peş peşe gelicekler galiba :) muayenem cuma günü 🙏 belrtileriniz varmı merak ettim 🤗
dogakartal Zeynep9120 mide bulantısı sabahları çok fena zorluyor ya göğüslerim çok ağrıyor birde ara ara kasık ağrım olıyor başka yok 😊
Zeynep9120 dogakartal bendede gögüs agrısı hassasiyeti var bide aşırı yorgunluk uykuu yani uykuya doyamıyorum :) bulantıdan ziyade açlık hissi çok oluyo kızımda yiyemezdm bsey bunda hep açım 🤣
Zeynep9120 dogakartal tek ben deglmsm demek kusmam lazm yemek istememem lazm benim diyorm eşimde sus bak kendni nazarlıcan daha iyi işte diyor 😅
dogakartal Zeynep9120 sabahları mide bulantım oluyor ama kahvaltıdan değil kokudan kızartma kokusu yumurta kokusu midemi bulandırıyor. Sma yemeye gelince çok güzel yiyorum onları 😄
Zeynep9120 dogakartal benmde tereyagı vs yumurta yaparsma tiksiniyorumm ama yerken guzelce yiyorm dediğinz gibi koku tiksntilerm var 😃
Edanur60 dogakartal ayyyy sen yiyebiliyorsun yine iyi ben yiyemiyorum yaaa sabahları o kadar kötüyüm ki 7+2 olduk 🥹
Tasya dogakartal canım merhaba bende cumartesi günü kalp atışını duydum bebeği gördüm şu an 7+1 im 😊belirtilerin devam ediyor mu neler var belirtilerinde
Tasya dogakartal benimde göğüsler sabah bulantısı var birde kasık ağrım var benim canım yürüyünce batmalar oluyor
Tasya dogakartal ilk kalp atışını duyduğunda güçsüzdü değil mi canım seninde benim öyleydi bide 0.4 cm dedi boyutuna bebeğin senin nasıldı