bdlakbrn Kızlar 5+1 de gittim 11 mm kese, 2 mm de yolk kesesi göründü ama bebişi göremedik bir hafta sonraya gün verdi doktor. Yolk kesesi görününce bebiş de oluyor demek mi ?
Ensary Kızlar kese görmek için beta önemli ya hani, bebeği görmek için de önemli mi yani 40 binlere çıktıysak artık bebek görünür mü
dogakartal bilgedmr maşallah cnm 6+2 olduk bi kaç gün sonra kalp atışı için gideceğim bende bebeği ve yolksacı görmüştük ☺️
bilgedmr dogakartal Ayy ne güzel bende 2 hafta sonra gidicem bebeği görmeye ve kalp atışını duymaya 🥰
Zeynep9120 dogakartal bebeği ve yolk sacı ne zaman gordunz acaba kaç haftalıkken hemen hemen aynı zamanlarda gebe kalmısız pndan soruyorum :) hayırlı olsun saglıkla kucagımıza almamızı nasip etsn rabbim
bilgedmr Ensary Bebiş henüz görünmedi doktorumuz da önce yuvasını yapıyo sonra kendisini o yüzden şu anda sadece kese var dedi. 2 hafta sonraya randevu verdi hem bebeği görürüz hem kalp atışını duyarız dedi 🥹
dogakartal Zeynep9120 pazartesi yolksacı gördük bugünde yani 6+3 ün bugün kalp atışı bebeği gördük çok derinden duyduk kalp atışını doktorum ekranda gösterdi pıt pıt atıyordu 🥹 haftaya tam dinletirim dedi canım
Zeynep9120 dogakartal benm karından bile gozukmedi bu vajinal baktı normalde 6+2 adetime göre ama bebiş daha 5 küsür haftalardaymış derinden bikaç pıt pıt sesi duyduk ama ekrandan banada gösterdi attığını kalbin gördük 😍🤲 aslında benm muayene tarihim 23 agustostu ama mantar oldum ben gel bi bakaym ona göre bsey yazarm dedi o vesileyle bebeğede baktık
Edanur60 @“dogakartal”#yaa ne kadar güzel raabim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🤲💐 yarın bende gidicem 6+5olcak inşallah kalp atışı ve bebeği görürüz 🥹💗
dogakartal Edanur60 inşallah canm hepimiz sağ sağ sağlim alalım inşallah 🫶 bebeği görürsün ama kalp atışı çok derinden duyuluyor ama haftaya inşallah gümbür gümbür duyarız 🌸
dogakartal Zeynep9120 geçmiş olsun canm vajınal da olsa bebeği görmek çok güzel sağlıklı bi gebelik maşallah 🧿