dogakartal Tasya hahah banada alttan bakalım istersen dedi yok dedim 😃 ne hissediyorsun bana erkekmiş gibi geliyor 😂
Tasya dogakartal her an hissettiğim değişiyor 😀 sağlıklı olsunlar inşallah cinsiyeti hiç önemli değil bebişkoların
Edanur60 @“Tasya”#ekranı bile göstermedi devlet hastanesindeki sadece kese görünüyor dedi başka bişey demedi En iyisi cumartesi gününü beklemek herhalde canım çünkü özelde ki doktorum bin kat iyi herşeyi söylemişti ☺️
bdlakbrn Kızlar 5+1 de gittim 11 mm kese, 2 mm de yolk kesesi göründü ama bebişi göremedik bir hafta sonraya gün verdi doktor. Yolk kesesi görününce bebiş de oluyor demek mi ?
Ensary Kızlar kese görmek için beta önemli ya hani, bebeği görmek için de önemli mi yani 40 binlere çıktıysak artık bebek görünür mü
dogakartal bilgedmr maşallah cnm 6+2 olduk bi kaç gün sonra kalp atışı için gideceğim bende bebeği ve yolksacı görmüştük ☺️
bilgedmr dogakartal Ayy ne güzel bende 2 hafta sonra gidicem bebeği görmeye ve kalp atışını duymaya 🥰
Zeynep9120 dogakartal bebeği ve yolk sacı ne zaman gordunz acaba kaç haftalıkken hemen hemen aynı zamanlarda gebe kalmısız pndan soruyorum :) hayırlı olsun saglıkla kucagımıza almamızı nasip etsn rabbim
bilgedmr Ensary Bebiş henüz görünmedi doktorumuz da önce yuvasını yapıyo sonra kendisini o yüzden şu anda sadece kese var dedi. 2 hafta sonraya randevu verdi hem bebeği görürüz hem kalp atışını duyarız dedi 🥹