Tasya dogakartal yok canım vermedi ama gördük aynı seninki gibiydi desem 😀bizim senle çocukların cinsiyeti bile aynı olacak gibi geliyor 😀
Tasya dogakartal banada aynısını dedi yolk sac varsa bebekte vardır dedi vajinal istersen bakalım kalp atışı duyarız belki dedi istemedim ben zaten cumartesi günü özele randevum var kalp atışı için
dogakartal Tasya hahah banada alttan bakalım istersen dedi yok dedim 😃 ne hissediyorsun bana erkekmiş gibi geliyor 😂
Tasya dogakartal her an hissettiğim değişiyor 😀 sağlıklı olsunlar inşallah cinsiyeti hiç önemli değil bebişkoların
Edanur60 @“Tasya”#ekranı bile göstermedi devlet hastanesindeki sadece kese görünüyor dedi başka bişey demedi En iyisi cumartesi gününü beklemek herhalde canım çünkü özelde ki doktorum bin kat iyi herşeyi söylemişti ☺️
bdlakbrn Kızlar 5+1 de gittim 11 mm kese, 2 mm de yolk kesesi göründü ama bebişi göremedik bir hafta sonraya gün verdi doktor. Yolk kesesi görününce bebiş de oluyor demek mi ?
Ensary Kızlar kese görmek için beta önemli ya hani, bebeği görmek için de önemli mi yani 40 binlere çıktıysak artık bebek görünür mü
dogakartal bilgedmr maşallah cnm 6+2 olduk bi kaç gün sonra kalp atışı için gideceğim bende bebeği ve yolksacı görmüştük ☺️
bilgedmr dogakartal Ayy ne güzel bende 2 hafta sonra gidicem bebeği görmeye ve kalp atışını duymaya 🥰
Zeynep9120 dogakartal bebeği ve yolk sacı ne zaman gordunz acaba kaç haftalıkken hemen hemen aynı zamanlarda gebe kalmısız pndan soruyorum :) hayırlı olsun saglıkla kucagımıza almamızı nasip etsn rabbim