@Alparslanmom__ sizde 41 e kadar yol görünüyor gibi geldi tabi doktor suni sancıyla doğum yaptirmazsa 😂
Bu bebekler neden gelmiyor
vehyszm kendileri gelecek zamanı belirliyorlar 😊🙏
Ben 39+2 deyim ilk doğumum normal oldu daha gelen giden yok pazartesi gideceğim doktora 39+4 oluyor o zaman da ne derse artık bekleyelim mi der suni mi verelim der
Glchan_34 doktorum 41 e kadar beklemez ona kalsa bugün sezeryan ile Alacaktı bebeği ben biraz daha beklemek istiyorum dedm doktoruma tamm dedi
@Alparslanmom__ sezaryen istemiyorsunuz sanırım eğer bebeği tehlikeye atmayacksa bekleyin
@Eminebil tabi ki ederim yarın Kur’an okurum hepiniz için 🥰
Glchan_34 ayy Allah kabul etsin banada dualarınızda yer verirmsnz?🙏
Glchan_34 istemiyorum degl korkuyorum kendimi başından beri normal doğuma hazrlamstm ama son ana kadar belli olmuyor doğumu bebislerimiz belirliyor nasıl sağlıklı Hayrli gelecekse öyle gelsin bebişler diyorum 🙏
@Alparslanmom__ tabi ki de özellikle siz aklımda bulunacaksınız bir yorumunuzda suyu azaldı demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam inşallah sağ salim dogurursunuz
@Alparslanmom__ bende kendimi normalde hazırlamıştım 34.haftada beyefendi tersti 35 te döndü şu an 36 yiz salı günü doktor ne diyecek bakalım
Glchan_34 Amin inşallah cumlemizin sağlıkla 🙏
@Eminebil aman aman gökkuşağı atmayın bir güruh var gökkuşağı gördüğü yerde linçliyor😂
@Eminebil insanlarda geri kafalılık var vallahi 😂
@Alparslanmom__ öbür arkadaşın sancıları başlamış ben yazdıktan 6 saat sonra 😂