• Doğum
  • Bu bebekler neden gelmiyor

Glchan_34 istemiyorum degl korkuyorum kendimi başından beri normal doğuma hazrlamstm ama son ana kadar belli olmuyor doğumu bebislerimiz belirliyor nasıl sağlıklı Hayrli gelecekse öyle gelsin bebişler diyorum 🙏

@Alparslanmom__ bende kendimi normalde hazırlamıştım 34.haftada beyefendi tersti 35 te döndü şu an 36 yiz salı günü doktor ne diyecek bakalım

Glchan_34 ayy kız bebeğimin tüm oda süsleri hediyelikleri gökkuşağı ama ahahahahah😃😃😃😃

Glchan_34 bana da bi tahmin 😄 37+1iz, sancılarım oluyo bana göre ama sadece akşamları 😄

@Esim sizinki çok kalmaz bence bir hafta içinde gibi

• Esim bunu yanıtladı.

@Alparslanmom__ korku ve stres iyi değil hem siz hem bebisiniz için sakin olun rahat bırakın kendinizi nasibinizde ne varsa o olur ötesi yok yani ne zaman gelmek isterse o zaman gelir Rabbim doğrusunu bilir🥰

Glchan_34 ay inşallah, artık dayanamıyorum 😄 pazartesi kontrolüm var eşim kontrole gidince doğurursun öyle döneriz diye tahminde bulunuyor, ben 8 Ağustos olsun bari diyorum 08.08 olsun doğum tarihi diye, hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin 😄

Yasemince9766 3.5 cm açıklıkta ufak bir uyarıyla doğumu başlatabilirler aslında

@Esim 08.08 güzel bir tarih hakkınızda hayırlısı olsun 🥰 haber verirsiniz artık pazartesi günü 😂

• Esim bunu yanıtladı.