vehyszm öyle bişey önermedi suyun azalms dedi sadece bebeğin hareketlerine dikkat et dedi bna
Bu bebekler neden gelmiyor
Alparslanmom__ su azlığına ne yapıyorlar bilgim yok ama.. Kendim yaşadığım için bebeklerim doğmuyor suni sancı almadan rahim uyarılıyor..
vehyszm Altan iki kere muayne etti acilmamda yok dedi bna
@Yasemince9766 tuhaf ama bu gece sanciniz gelecek de doguracakmissiniz gibi hissettim 😂😂
Alparslanmom__ o zman mecburi sezeryan oluyor sanırım.. Doğum şeklinin önemi yok.. Sağlıkla kucağımıza alalım ins bebeklerimizi..
vehyszm her doktor risk almıyor işte bemmde arkadasm ,40+3 TE doğum yaptı doktorumuz aynı bn dedm arkadasm bu haftalarda doğum yapti diye hocam herkesin bünyesi farklı dedi bna kimseyi kendinle kiyasmala kimi, 36 kimi 37 haftalaikken doğum yapıyor dedi
vehyszm amin inşallah cumlemiz sağlıkla 🙏
Glchan_34 bende bişey hissetinizmi hisleriniz kuvvetliyse😊
Yasemince9766 benim de bu gün nişanim geldi 39.haftadayim öle umarım uzun sürmez nişan geldi ya korkuyorum doktora da gitmedim kanama falan gelince hemen gelin diyorlar ya nasıl olcak
Alparslanmom__ öyle 37 hafta 38 haftalar da bende doğurmak istiyorum da benm bebisler doğmak bilmiyolar.. 🥰 ins az zamanın kalmış.. Sağlıkla kucağına alman duasiyla..
@Alparslanmom__ sizde 41 e kadar yol görünüyor gibi geldi tabi doktor suni sancıyla doğum yaptirmazsa 😂
vehyszm kendileri gelecek zamanı belirliyorlar 😊🙏
Ben 39+2 deyim ilk doğumum normal oldu daha gelen giden yok pazartesi gideceğim doktora 39+4 oluyor o zaman da ne derse artık bekleyelim mi der suni mi verelim der
Glchan_34 doktorum 41 e kadar beklemez ona kalsa bugün sezeryan ile Alacaktı bebeği ben biraz daha beklemek istiyorum dedm doktoruma tamm dedi
@Alparslanmom__ sezaryen istemiyorsunuz sanırım eğer bebeği tehlikeye atmayacksa bekleyin
@Eminebil tabi ki ederim yarın Kur’an okurum hepiniz için 🥰
Glchan_34 ayy Allah kabul etsin banada dualarınızda yer verirmsnz?🙏