zmrkrblt uzun yıllardır sigara maalesef içen biriyim, bebeğimi öğrendiğim de 7 haftalıktı, (tedavisiz olması mümkün değildi) o süreçte sigara içmişim. Üstüne vertigom var 6 yıldır düzenli ilaç kullanmam gerekiyor, vertigoya bağlı beyin uyuşmasını engellemek için psikiyatri ilacı da kullanıyordum. Gebeliği öğrendiğim an bu saydıklarım hep uzun vadeli bırakılması gereken ilaçlar olduğu için bir an da kestim özellikle psikiyatri ilacının yoksunluğunu yaşarken ki acı çekişlerim hala dün gibi. Doktorum 15 gün zaman ver kendine olmazsa mecbur ilaca başlamak zorundayız dedi, ama değil 15 gün bir ay çektim, denge kaybı yaşadım, uykularımdan sıçradım, nefes alamıyorum nolur beni kurtarın diye acillik oldum ama inat ettim hepsini bir günde hayatımdan çıkardım, bağımlılığım keşke sigara olsaydı inanın devede kulak. Sizin doğumunuz gelmiş bırakın zararlı vs diyemem haddime değil fakat size söyle bişey daha anlatıcam, bebeğim 2 aylık oluyor yarın bir hafta önce covid pozitif olduğunu öğrendim çektiği acı yüksek ateş, bebeğimi bebek yoğun bakım ünitesine götürmek istediklerinde vermem ben bakarım diye ortalığı yıktım, en son uykumu bir hafta önce uyudum. Kısacası Evlat çok çok kıymetli, bir başkasına bişey olmadı diye sizin bebeğinize olmayacak diye bişey yok , annesi sizsiniz sizden başkası bunun kararını verecek hüküm de değil. Zararın neresinden dönerseniz de kârdır . Post açmışsınız yazmak istedim. İnşallah sağlıkla alırsınız bebgnizi kucagnza.