Kızlar doktorumu aradım sabahı bekleyelim dedi hiç sancım yok ama suyum geldi napsam
Suyum geldi 💃💃💃
Ervaelizinannesi dusunu al hazirligini yap sabah git doktora cnm Allah bir avzda kurtrsn
Ervaelizinannesi sakin ol hazırlan doğumunun çok kolay olacağını düşün kendini motive et ve dua et Allah yardımcın olsun bebisini sağlıkla kucağına al inşallah 💞
Ervaelizinannesi duş al çantanı kontrl et sonra da dinlenmeye çalış kuzum yarın yorulacksn Rabbim sağlıkla kavuşmayı bi nefeste kurtulmayı nasip etsin inşaallah kaç haftalıksın?
Makbuss ayyy Amin inşallah aldım duş ama halen sancı yok 🙈 bide suyum yeşil gibi normal mi acaba
Esr34 Amin amin Allah razı olsun
Reyhankarabiber sağol canım Allah razı olsun 41 hafta bügün bitti
Ervaelizinannesi suyun yeşil olması bebeğin kakasını yapmasıyla alakalı diye duymuştum beklemeden doktoruna yeşil olduğunu söyleyip hastaneye git canım
Ervaelizinannesi Allahim bir nefesle kurtarsın insallah hazırlığını yap yat dinlen zor biliyorum ama dinlenmiş doğuma girmen en iyisi.
CansuCaTurkmen birdaha mı arasam ya bilemedim şimdi
Ervaelizinannesi ara burda cok okudum koyu sarı veya yeşilse bebek kakasını yapmış oluyor bebeğinden kıymetli değil ya ara tabi geç kalma Allah korusun. Haftanda 41 miş zaten genelde olabiliyormuş. Rabbim yardımcın olsun simdiden ama ara hemen düşünme.
Nazife86 sağol canım Allah razı olsun
CansuCaTurkmen tamam canım evet arim en iyisi
Ervaelizinannesi suyun yeşil gelmesi bebeğin kaka yapmış olabileceğinin gostergesi diye okumuştum bence hemen doktorunuzu arayıp hastaneye gidin
Ervaelizinannesi doktorun suyun geldiğini ve rengin yeşil olduğunu söyledin mi kakasını yapmış olabilir bebek neye göre sabahı bekleyelim demiş ki
Ervaelizinannesi suyunuz geldi ise hastahaneye gidin kontroll altinda olun ,cünkü suyunuzun kontrol altinda olmasi lazim arti su geldi ise bebegin zari aciktir demek ve buda bakterilerin bebege ulasmasi demektir ara ara kanimi da kontrol ediyorlardi bu yüzden , benim doktorum öyle söylemisti.
Bekleme bence tekrar ara kakasını yapmış olabilir
Ervaelizinannesi norml degil bence cnm burda okuduklrima gore ya bebek kakasini yapmistir yada iltihap dan dolayi oluyormus basima gelmedi bence bi doktorunu bilgilendir Allah yardmcn olsn
Ervaelizinannesi hala burda bize yazı yazabiliyorsan 🙄 gerçekten çok başarılı bir Doğum yaşıyacaksın şimdiden iyiki doğdu bebeğin diyelim sabaha doğru sancıyla doğum yaparsın merak etme
Ervaelizinannesi. Canım allah bi avazda kurtarsın insallah naptın suyun patlasın diye özel bsi yaptınmı :)