CansuCaTurkmen tamam canım evet arim en iyisi
Suyum geldi 💃💃💃
Ervaelizinannesi suyun yeşil gelmesi bebeğin kaka yapmış olabileceğinin gostergesi diye okumuştum bence hemen doktorunuzu arayıp hastaneye gidin
Ervaelizinannesi doktorun suyun geldiğini ve rengin yeşil olduğunu söyledin mi kakasını yapmış olabilir bebek neye göre sabahı bekleyelim demiş ki
Ervaelizinannesi suyunuz geldi ise hastahaneye gidin kontroll altinda olun ,cünkü suyunuzun kontrol altinda olmasi lazim arti su geldi ise bebegin zari aciktir demek ve buda bakterilerin bebege ulasmasi demektir ara ara kanimi da kontrol ediyorlardi bu yüzden , benim doktorum öyle söylemisti.
Bekleme bence tekrar ara kakasını yapmış olabilir
Ervaelizinannesi norml degil bence cnm burda okuduklrima gore ya bebek kakasini yapmistir yada iltihap dan dolayi oluyormus basima gelmedi bence bi doktorunu bilgilendir Allah yardmcn olsn
Ervaelizinannesi hala burda bize yazı yazabiliyorsan 🙄 gerçekten çok başarılı bir Doğum yaşıyacaksın şimdiden iyiki doğdu bebeğin diyelim sabaha doğru sancıyla doğum yaparsın merak etme
Ervaelizinannesi. Canım allah bi avazda kurtarsın insallah naptın suyun patlasın diye özel bsi yaptınmı :)
Doktor da bir garip 41 haftalık bebeğin suyu gelmiş neyine sabahı bekleyelim diyor ki
Ervaelizinannesi Ay hadi gözün aydın darısı da bize 😒 mutlu haberlerini bekliyoruz bi avazda kurtul insallah
Betivebigi okudum da haklılık payı var insanların inşallah doktorunla buluşmuşsundur 🤲🏻 Hadi hayırlı Doğum versin can versin kan versin ikinize rabbim
stronglove aradım çok yeşil değilse birşey olmaz dedi
Gebeyimm gidiyorum hastaneye şimdi
Merry44 gidiyorum canım şimdi
Makbuss aradım canım birdaha hastaneye git dedi
Betivebigi Amin inşallah
Irmakelizim06 yok valla birşey yapmadım pat diye içimde patladı 🤣🤣
Gebeyimm sancı bekleyelim diyor
Cismmpoyraz48 Amin canım Allah razı olsun hepinize dua edecem
Betivebigi yok daha buluşmadık gidiyoruz bakalım