HappyMom benim az olduğu için dogum sonrasi normal kalin pedle 15 gün daha idare etmiştim

Şu an doğumumun 10.günü ilk iki gün depend kullandım (ebebekten aldım) sonraki günler doktorum pede geç depend nefes almıyor dikişin geç iyileşir dedi. Babaanne donu al en uzun pedi koy dedi öyle yapıyorum. Dikişin iyileşmesi için havayla temasa ihtiyacı varmış çünkü.

yokusbebek depend yazdığımda emici külot hasta bezi diyor o mu acaba yanlış almıyım şimdi

Ben doğumumda canped kulladım ilkinde başka marka kullanmıştım. Canped bambaşka bir şeymiş meğersem boşuna çekmişim o terlemeleri izleri. Hiç düşünmeyin canped alın hanımlar bir tık pahalı kalıyor belki ama inanın değmez diğerleriyle uğraşmaya.

HappyMom ben depend külot bez almıştım sezeryan oldum 1 gece kaldım 2 tane kullandım sadece eve gidince ped kullan dediler dikişlerin hava alması gerekiyormuş ama normal doğumda dikiş sıkıntısı olmadığı için daha kullanışlı olur normal pedden herhalde sızdırma vs yapmadı ben beğendim

HappyMom
    Canped kullandım. İlk gebeliğimde kullanmıştım çok rahattı lastikleri ve emiciligi oldukça iyiydi küçük beden bile genişti tamamen lohusa rahatlığı düşünülmüştü o yüzden ikinci gebeliğim de de aynı markadan devam etmek istiyorum ❤️ memnun kaldığım birşeyin devamını istedim 🥰

Kesinlikle depend. Hem incecik pijama altında belli olmuyor hem çok emici ve çok rahat sezeryan olmama rağmen külot gibi olanı tercih ettim ilk 2-3 gün yardımla giydim sonra kendim giyebildim. Bebek bezi tarzı da hastanede kullandım yanları açılıp duruyordu ve çok kabaydı.

Zynpsr1 bende ilk hamilelikte depend kullanmıştım memnun kaldım bende ikincide de depend Alicam

HappyMom ben canped kullandım memnun kaldım hiç taşma sızdırma falan yapmadı emiciliği güzeldi . Sezeryan olduğum halde hiç rahatsız da etmedi beni aksine daha çok rahat ettim belimi karnımı tam sardığı için .

Kaç tane kullanılıyor ne kadar almak gerekiyor acaba

emineaycyilmaz hastane bezi yapmıştır bende hastane bezini kullandım rahatsız etti depend kullandım sorun yaşamadım yaz olduğu için sürekli değiştirdim

Depend aldim cok memnun kaldim 103 kiloya xl rahat oldu kilolu bayanlar icin ayrinti vermek istedim☺️

HappyMom ay depend hayatımı kurtardi tavsiye ederim. Ama bir beden büyük al rahat edersin. 10 taneydi hepsini kullandım külot giymek yerine o gün boyu idare etti ertesi güne kadar. Migrosta daha uyguna düşüyor takip et

Mesane pedi olarak canped kullanıyorum memnunum sızdırması yok

HappyMom ilk doğumumda depend ikincisinde canped kullandım. Kesinlikle canped daha iyi ve rahat